WS-1. 5x2500 Manuel Katlama Makinesi, Sac Bükme Makinesi

₺39 915.94

Etiketler: yassı demir bükme makinesi, metal çivileri bükün, özel bükme makinesi, automatica bükme makinesi, rolo metal bükme makinesi, basit bükme makinesi, igeelee bükme makinesi, pirinç bükme makinesi, metal kordonlu saat mi viraj, bender metal bükme makinesi

Stoklarımızda

  • Sku: w112922

MYT Marka Manuel Katlama Makinesi

Performans Özellikleri

Manuel katlama makinesi, ince levha bükme işlemi için profesyonel modem sac işleme ekipmanlarından biridir, hafif, basit kullanım, rahat ulaşım avantajlarına sahiptir, kısa süreli tempolu saha bükme işlemi için daha uygundur, her ortamda kullanılabilir.Uzunluk, kullanıcının özelleştirmesine dayanabilir.

Manuel katlama makinesi

1. Ağır hizmet tipi çelik fabrikasyon çerçeve, doğru virajlar sağlar 2. Uzatılmış parmaklar, tavaların veya kutuların 200 mm derinliğe kadar bükülmesini sağlar 3. Her iki tarafta bir mezuniyet cetveli ile donatılmış makine, okuma viraj açısı tahmin çalışmasını ortadan kaldırır 4. Zemin parçalı parmaklar birçok uygulamaya uyacak şekilde yeniden konumlandırılabilir 5. Makinenin sağ tarafında bulunan emniyet üst kiriş destek durdurma kolu 6. Değişen malzeme kalınlığı için hızlı hareketli kiriş ayarı 7. Içerir arka manuel arka ölçer

Belirleme

Detaylar Görüntüler

Satış Sonrası Servis

1. Garanti süremiz B / L Tarihinden itibaren 24 aydır, Garanti süresi boyunca herhangi bir bileşen hasar görürse, bileşeni DHL Tarafından müşteri,TNT serbestçe . 2. Fabrikamız mühendisimizi müşterinin fabrika kurulumuna, komisyonuna ve eğitimine serbestçe gönderebilir.Müşteri sağlamak mühendisimiz için çift kişilik bilet, yemek ve konaklama.Müşteri ayrıca mühendisi öğrenmek için fabrikamıza gönderebilir serbestçe çalışır ve korur . 3. Fabrikamız müşteri için sonsuza kadar hizmet vermektedir, müşterinin operasyon yardımına ihtiyacı varsa, MSN ile bizimle iletişime geçebilir, Skype, E-posta ve Telefon herhangi bir zamanda, 24 saat çevrimiçi hizmet veriyoruz.

Kararlı ahşap ambalaj, makineyi darbelere ve hasarlara karşı korur.Sarılmış plastik film, makineyi nemli ve korozyondan uzak tutar.Fümigasyon içermeyen paket, gümrük işlemlerinin sorunsuz yapılmasına yardımcı olur.Büyük boy makine paketsiz konteynere sabitlenecektir.

SSS

1. S: Makinenin güç kaynağı nedir?C: Çin'deki standart güç kaynağı 380V, 3P, 50hz'dir.Ayrıca buna göre özelleştirebiliriz. 2. S: Müşteri bizden doğru bir teklif almak için hangi bilgileri sağlamalıdır?C: Müşteri ilgili teknik gereksinimleri, çizimleri, resimleri, endüstriyel voltajı, planlanan çıkışı vb. Sağlamalıdır. 3. S: Ödeme süresi nedir A: Ödeme süresi %30 peşinat ve sevkiyat öncesi %70'dir(T / T modu), ayrıca L/C, DA, D / P vb. Gibi diğer ödeme koşullarını da kabul ediyoruz 4. S: teslim süresi nedir?A: Normalde makinenin teslim süresi peşinat aldıktan sonra 30 gündür. 5. S: Makinenin garanti süresi nedir?A: Garanti süresi B/L tarihinden itibaren iki yıldır.

Özellikler Kararlı çalışma
Makine Tipi Frene Basın
Otomasyon Manuel
Güç Manuel
hammadde Sac / Levha Haddeleme
Sertifika ISO 9001
Model Numarası WS-1.5 * 2500
İşlenmiş Malzeme / Metal Paslanmaz çelik
Kaynak CN (Menşei)
Marka Adı MYT

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız