JY-50 Açılı Çelik Flanşlı Haddeleme Bükme Makinesi

₺25 160.63

Etiketler: macbook air şarj cihazı, boncuklu perdeler, bayan yaz kol fenerleri

Stoklarımızda

  • Sku: w158342

Performans Özellikleri

JY-50 serisi elektrikli açılı demir sıkma makinesi farklı ihtiyaçlara göre değiştirilebilir.Açılı demir, yassı demir, kare çelik boru, çelik vb. Yuvarlayabilirsiniz.Üç rulo gap iş yerinde ayarlanmış, malzemeden tasarruf edilebilir.Açılı demir yuvarlak haddeleme makinesi, çapı 320 - 6000mm dairesel halkaya ve yüksek kaliteli, yüksek fayda sağlayan bir flanşın flanşına haddelenmiş karbon çeliği, paslanmaz çelik, demir dışı metal profildir (çelik, şerit çelik, kanal çeliği, boru vb.) Yuvarlak cihaz ruloları.Yapı, küçük boyut, düşük enerji tüketimi, yüksek verimlilik ve gürültü gibi avantajlara sahiptir.Kurulum ve kullanım uygundur, işlem basittir, taşıma kapasitesi güçlüdür, servis ömrü uzundur, yuvarlanma hızı hızlıdır, ürün kalitesi güvenilir ve sabittir.Orijinal çelik levha malzemesi yerine, yerleştirme, düzeltme, torna işleme karmaşık süreci ve oksijen, asetilen, işçilik, hammadde ve diğer tasarruf gelişmiş takım tezgahları üretim flanşıdır.Ürünler rüzgar makinesi, köprü şablonu, kimyasal ekipman, kablo kanalları, mayın patlamaya dayanıklı anahtar, santrifüjler ve diğer makine ve ekipman endüstrisi uygulamalarında yaygın olarak kullanılmaktadır.Dış işlemede de kullanılabilir, kazançlı.

Satış Sonrası Servis

1. Garanti süremiz B / L Tarihinden itibaren 24 aydır, Garanti süresi boyunca herhangi bir bileşen hasar görürse, bileşeni müşteriye DHL, TNT ile serbestçe gönderebiliriz . 2. Fabrikamız mühendisimizi müşterinin fabrika kurulumuna, komisyonuna ve eğitimine serbestçe gönderebilir.Müşteri, mühendisimiz için çift yolculuk biletleri, yiyecek ve konaklama sağlar.Müşteri ayrıca işlemi öğrenmek ve serbestçe bakımını yapmak için mühendisi fabrikamıza gönderebilir . 3. Fabrikamız müşteri için sonsuza kadar hizmet vermektedir, müşterinin operasyon yardımına ihtiyacı varsa, MSN,Skype, E-posta ve Telefon ile istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilir, 24 saat çevrimiçi hizmet veriyoruz.

Kararlı ahşap ambalaj, makineyi darbelere ve hasarlara karşı korur.Sarılmış plastik film, makineyi nemli ve korozyondan uzak tutar.Fümigasyon içermeyen paket, gümrük işlemlerinin sorunsuz yapılmasına yardımcı olur.Büyük boy makine paketsiz konteynere sabitlenecektir.

SSS

1. S: Makinenin güç kaynağı nedir?C: Çin'deki standart güç kaynağı 380V, 3P, 50hz'dir.Ayrıca buna göre özelleştirebiliriz. 2. S: Müşteri bizden doğru bir teklif almak için hangi bilgileri sağlamalıdır?C: Müşteri ilgili teknik gereksinimleri, çizimleri, resimleri, endüstriyel voltajı, planlanan çıkışı vb. Sağlamalıdır. 3. S: Ödeme süresi nedir A: Ödeme süresi %30 peşinat ve sevkiyat öncesi %70'dir(T / T modu), ayrıca L/C, DA,D/P vb.Gibi diğer ödeme koşullarını da kabul ediyoruz 4. S: teslim süresi nedir?A: Normalde makinenin teslim süresi peşinat aldıktan sonra 30 gündür. 5.S: Makinenin garanti süresi nedir?A: Garanti süresi B/L tarihinden itibaren iki yıldır.

Kaynak CN (Menşei)
Güç Manuel
Kalınlık 5mm
Akıllı Cihaz mı No
Makine Tipi Boru ve Boru Bükme Makinası
Sertifika CE / ISO 9001
hammadde Sac / Levha Haddeleme
Ek Hizmetler Son Şekillendirme
Ağırlık 500KG
Boyut 1000x800x1000
Otomasyon Manuel
İşlenmiş Malzeme / Metal Paslanmaz çelik
Model Numarası JY-50
Açılı çelik 30/40/50

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız