Zarif Bordo Abiye Kapalı Omuz Artı Boyutu A-Line Kat-Uzunluk Boncuk Kadın 2022 Yeni Örgün Parti Balo Abiye Yeni

₺2 458.29 ₺1 474.97

Etiketler: siyah elmas elma, mutfak depolama ve organizasyon, anime iphone 8 artı kılıf bts

Stoklarımızda

  • Sku: w201420

Elbiseyi özel olarak yapmanız gerekiyorsa, lütfen bize ölçüm listesini aşağıdaki gibi gönderin: 1.Göğüs =___cm 2.Bel = __ _ cm3.Kalçalar = __ _ cm 4.Ayakkabı ile yere bel =___cm 5.Uzunluk = __ _ cm (Topuklu Omuzdan Zemine) 6.Yükseklik = _ _ _ cm (başın üstünden ayakkabılarla yere kadar) 7.Kolların ve Kol Deliğinin uzunluğu .

En güzel elbiseler en zarif dekorasyonu gerektirir.Ücretsiz hediyeler zarif takı

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Lütfen eğer satın önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.

Ödeme

Üzerinde birçok ödeme yöntemi mevcuttur www.damatevi.com.tr kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri) gibi.Sizin için en uygun olan yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak www.damatevi.com.tr tarafından yapılacaktır ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

Ürün İşlem Süresi: Belirli bir siparişin işlem süresi, ürün türüne ve stok durumuna göre değişir.Çoğunlukla, işlem süresi 2 ila 6 iş günü olabilir .

İade Politikası

Satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 7 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

Özel ürünler hariç hemen hemen tüm ürünler iade edilebilir.Elbiseyi geri göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin!Size iade detaylarını vereceğiz.

Geri bildirim

1.Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle olumlu geribildirim ve 5-star DSR bizim için bizim ürün ile memnun iseniz ve service.It sadece 1 dakikanızı alacağım.Teşekkürler!

2.Geri bildirim bizim için çok önemlidir.Sorununuzu tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize düşük geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçeceğinizi umuyoruz.

3.Eğer herhangi bir sorun varsa, www.damatevi.com.tr mesaj yoluyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz 24 saat içinde mesajınızı cevap verecektir .

Malzeme Mikrofiber
Yaka Omuz Kapalı
Siluet A-HATTI
Kaynak CN (Menşei)
Gerçek Görüntüler Evet
Model Numarası ED13
Moda Elemanı nostaljik
Dahili Sütyen Evet
Öğe Türü Balo Elbiseleri
Kumaş Türü SATEN
Neden Balo
Yaş hedefli Tüm yaş
Dekorasyon Boncuk, Dökümlü, Dantelli
Bel kısmı Doğal Faktörler
Tren Hiçbiri
Desen Türü Çiçek
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Kol Stili Kolsuz
Marka Adı XCL Kahramanı
Elbise Uzunluğu Kat-Uzunluk
Tarz seksi

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız