Hunter X Hunter Nobunaga Hazama Cosplay Kostüm 11

₺953.49 ₺858.07

Etiketler: kostüm hysoko anime, kılıç kung fu, koşucu kung fu, kuroo hazama cosplay, kova kung fu, kuroo cosplay haikyuu, jack siyah kil, kung fury cosplay komik, kung lao kostüm oyunu, form kung fu

Stoklarımızda

  • Sku: w201876

Sadece terzi en uygun olanıdır, çocuk yetişkinler özelleştirilebilir.Özel elbise istiyorsanız, ücretsiz boyutu seçin gerekir, ve yüksekliği hakkında bir mesaj bırakın, göğüs, bel, kalça ve omuz boyutu ve ücretsiz boyutu seçin

Ürün hakkında

Tüm ürünlerimiz fotoğrafların gösterdiği ile aynıdır. (Lütfen fotoğraflamadaki ışık nedeniyle küçük bir fark olacağını kabul edin. Gördüğünüz şey, elde edeceğiniz şeydir.Ayrıntıları çok önemsiyorsanız, lütfen ayrıntılı fotoğraflarımızı mümkün olduğunca dikkatli bir şekilde kontrol edin.En iyi bizim ürünümüz fotoğrafları etrafındaki tüm sunmak için çalışıyoruz.

Teslimat Adresi hakkında

Lütfen sipariş verirken koyduğunuz adresten emin olun www.damatevi.com.tr haklı.Öğeyi www.damatevi.com.tr'te kalan adrese göndeririz. com. Adresi değiştirmek isterseniz, lütfen e-posta gönderin www.damatevi.com.tr sipariş notu.

Paket hakkında

Tüm ürünlerimiz göndermeden önce incelenecek ve nakliye sırasında hasar görmesi durumunda iyi paketlenecektir.

Nakliye Yöntemleri ve Nakliye Günleri hakkında

Siparişinizi aldıktan sonra, 12 gün içinde sevkiyat ayarlayacağız.Çin Post Air Mail ile göndermemizi isterseniz, daha uzun zaman alacaktır arrive.It yaklaşık 15 ila 60 gündür. (Dikkat: Türkiye ve Brezilya alıcıları, Türkiye ve Brezilya'ya gelemediği için lütfen bu yöntemi seçmeyin.) Öğeyi daha hızlı almak istiyorsanız, DHL veya ems'yi seçebilirsiniz.Örnek olarak ABD'yi ele alalım, EMS ile gelmesi yaklaşık 5 ila 14 gün ve DHL tarafından 3 ila 7 gün sürecektir.Siparişinizi takip etmek isterseniz, sipariş detaylarına gidebilir veya kontrol için bize e-posta gönderebilirsiniz.Parseli gönderdikten sonra, nakliye şirketi parselin ne zaman olacağını kontrol eder shipped.So lütfen parselin gelmesini bekleyin.Beklenenden daha uzun sürerse, lütfen bize bildirin ve nakliye şirketini kontrol edip acele edeceğiz.

Geribildirim hakkında

Geri bildirimler bizim için çok önemli.Ürünü bizden aldıktan sonra, mağazamızda olumlu geribildirim (5 yıldız) bırakırsanız memnun oluruz.Ancak ürünümüzden memnun değilseniz, geribildirimden ayrılmadan önce öncelikle bizimle iletişime geçebilirsiniz.Bize haber vermeden olumsuz geribildirim bırakmazsanız memnun oluruz.Satın alma deneyiminin beklendiği kadar iyi olmadığını söyledikten sonra çözüm vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.İletişim çok önemli.Bize yaptığınız olumlu geri bildirimleri bize gösterebilirsiniz

bir kez bizimle daha fazla sipariş vermek istersiniz.Gelecekteki siparişlerde size ürünlerde indirim yapacağız.

Ürünü İade Etme Hakkında

kostümü istemiyorsan geri verebilirsin,ama geri vermek istiyorsan lütfen kullanma.

Ürünü sorunsuz alabilmemiz için lütfen ürünleri geri göndermeden önce bize bildirin.Lütfen ürünü paketlemek için kutuyu kullanın, böylece nakliye sırasında hasar görmez.Ve lütfen ürünü geri aldıktan sonra geri ödeme yaptığımızı anlayın.Ve ürün satmak için kötü olduğunda geri ödeme yapamayız.

Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir.Elimizden geleni size en iyi hizmeti ve en iyi ürünleri sunmak için çalışırdık.

Kaynak CN (Menşei)
Bileşenler Pantolon, Üstlük
Karakterler I
Özel Kullanım Kostümler
Marka Adı peri hayalperest
Öğe Türü Ayarlıyor
Malzeme Polyester
Kaynak Türü anime
Cinsiyet Üniseks

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız