Uzaktan Kumanda Ultraviyole ışını Dezenfeksiyon ev uv lambası 120 W Hastane Ev kullanımı antiseptik uvc lamba led ışık sterilizatörü

₺3 913.88

Etiketler: ışık 5 w antiseptik, uvc taşınabilir su, uvc kuvars lamba uvc antiseptik, grafit sterilizatör, uv 8w sterilizatör, uvc 500w ışık, taşınabilir led ışık ortamı, taşınabilir led ışık yatak odası, uv 6w sterilizatör, sis ampulü clio 3

Stoklarımızda

  • Sku: w93091

Taşınabilir Ultraviyole ışını Dezenfeksiyonu Ev uv lambası 120W Hastane Ev kullanımı antiseptik uvc lamba led ışık sterilizatörü Ürün Açıklaması Ürün Açıklaması

Ultraviyole dezenfeksiyon lambalarına ultraviyole sterilizasyon lambaları ve ultraviyole floresan lambalar da denir.

Sterilizasyon için ultraviyole ışık kullanan bir armatürdür.

Ultraviyole dezenfeksiyon lambası, dalga boyu 253.7 nm olan ultraviyole ışınları yayar.Ultraviyole ışını en güçlü sterilizasyon kabiliyetine sahiptir ve su, hava, giysi vb.Dezenfeksiyon ve sterilizasyon için kullanılabilir.

Giysilerin üzerinde taşınan bakteri ve virüsler ultraviyole dezenfeksiyon lambaları ile yaklaşık 5 dakika ışınlanarak öldürülebilir.

Temiz hava gerektiren laboratuvarlarda ve ameliyathanelerde havayı dezenfekte etmek için de kullanılabilir.Işınlama havadaki bakterileri yaklaşık 30 dakika öldürebilir.

Ultraviyole dezenfeksiyon lambaları esas olarak ayrılır: yüksek basınç, orta basınç ve düşük basınç.

Ambalaj ve Nakliye

Paketleme ve Teslim Süresi

1.Kartonda paketlenmiştir.

2.Teslim süresi: Ödemeyi onayladıktan sonra yaklaşık 5-7 iş günü.

3.Paket müşterinin ihtiyacına göre yapılır.

Hizmetlerimiz

7 * 24 saat çevrimiçi hizmet Şirket Bilgisi

Şirket Tanıtımı

Pudong Geliştirme Bölgesi, Shanghai Huifeng Medical Instrument Co. ' da kurulmuştur., ltd.tıbbi ekipman üretiminde uzmanlaşmıştır.Geçtiğimiz iki yıl boyunca, Şirket scientfic araştırma zengin deneyimi tıbbi ekipmanları, geliştirme, üretim ve satış ile yüksek teknolojili bir işletme haline gelmiştir.

Şirket, bilim ve teknoloji odaklı olma ve kaliteyi yaşam olarak kabul etme anlayışına bağlı kalmaktadır.Şimdi şirket ISO9001:2008, ISO13485:2003, CE ve SGS sertifikasını geçti.Şangay'daki tıp endüstrisinde iyi niyetli bir girişim olarak değerlendirildi.Şirket, Şanghay Belediyesinde sözleşme kredisi için A Sınıfı derecelendirme sertifikası ile onurlandırıldı.Bu yıl içinde, tüm personelin çabaları aralıksız LED Serisi Gölgesiz Çalışma Lambası, ZF Serisi Gölgesiz Çalışma Lambası, YD Serisi Soğuk Işık Çalışma Lambası, HF Serisi Çalışma Masası, YD Serisi Oksijen Çantası, YD Serisi Hava Yastığı Yatak, DZ Serisi Elektrik Pnömatik Hemostat,vb profesyonel üretim sağlar.Hepsinin yurt içi satış tutarı en üst sırada yer alıyor ve bazı ürünler Güneydoğu Asya'da satışa hazır durumda.Ürünleri Çin'deki tüm iç pazarlarda bulunabilir ve yurtdışında da satılmaktadır.

"Önce kalite,önce Kredi,önce hizmet" çadırımızdır.

Huifeng sizinle samimi işbirliğini dört gözle bekliyor.Karşılıklı çabalarla harika bir geleceği ilerletelim ve sürdürelim.

Sergi Salonumuz

Sergi Salonumuz

Yeni sergi salonumuz 160 metrekareden fazla, ameliyat lambalarının, ameliyat masalarının, tıbbi kolyelerin yeni tıbbi ekipmanı sergileniyor.

Anma gücü 60w veya 100w
UV dalga boyu 253.7 nm
Işık Etkinliği (lm / w) 30
Gerilim 220V
Garanti(Yıl) 1 Yıllık
Işık kaynağı Kuvars ışık tüpü
Marka Adı LanYuXuan. KGM
Malzeme Paslanmaz çelik
Menşe Yeri Şanghay, Çin
Uygulama alanı Hastane, Klinik
Destek Dimmer Evet
Zamanlama Aralığı 0 ~ 60 dakika
Kaynak CN (Menşei)
HS Kodu 8419200000

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız