Ford Lincoln 12V için OTOMATİK Klima kompresörü

₺3 242.93 ₺2 918.63

Etiketler: hava kompresörü 12 v 200l, midas 12v hava kompresörü, 12 v klima 12 v, hava kompresörü 300 psı 12 v, 12 v hava kompresörü 12 v hava, klima kombi 12v, hava kompresörü otomatik 12v, klima elektrik 12v, mitsubishi hava kompresörü 12v, druv hava kompresörü 12v

Stoklarımızda

  • Sku: w75148

Ford Lincoln 12V için OTOMATİK Klima kompresörü

Ürün Açıklaması: Araba Modeli: Ford Lincoln Weixing Ürün: WXFD032 Volt: 12 V

Resimler aşağıda gösterildiği gibi:

Guangzhou weixing otomobil parçaları A. Ş.,ltd, 20 yılı aşkın bir süredir otomatik ac montajında uzmandı.1000'den fazla model kompresörümüz var.Tüm kompresörler düşük fiyat ve istikrarlı kalite ile fabrika doğrudan tedarik vardır.Bazı modeller çevrimiçi gösterilmeyebilir, soruşturmaya hoş geldiniz.

Dikkat:

1. Sevgili Rus Alıcı için:

Siparişin başarılı bir şekilde teslim edilebildiğinden emin olmak için lütfen Tam Adınızı yazın.

2. Sevgili Brezilya Alıcı için:

Ödeme yapıldıktan sonra lütfen CPF Numarasını yorumlayın.

Gümrükleri kolayca temizlemenize yardımcı olmak için lütfen EMS express'i seçin.

3. Sizden özel istek almadığınızda gümrük ücretini düşürmeye yardımcı olmak için nakliye faturasında 50 ABD Doları beyan edecektir.

4. Yerel gümrük ücreti veya vergiler ürün fiyatına dahil değildir.

5. Yedek parçalar için herhangi bir şüphe serbestçe sipariş önce bana ulaşın lütfen.Nazik işbirliğiniz için çok teşekkür ederim.Satınalma notları: 1.Çoğu zaman, bazı araçların aynı uygulama için iki farklı parçası olabilir Aracınız için doğru parçayı aldığınızdan emin olmak için, aracınıza takılan orijinal parçadan parça numaralarını bize göndermeniz gerekir.Bu parçanın aracınıza uyacağından emin olmak için yardıma ihtiyacınız varsa , lütfen aracınızın eski kompresörünüzün, vın'inizin ve/veya yıl, marka, model ve motor boyutunun fotoğrafını bize gönderin, böylece sizin için onaylayabiliriz.Bu kompresörün aracınıza uyacağından emin olmak için uyumluluk tablosunu kullanmanızı da öneririz. 2.Aracınızdaki en havalı iç mekanların tadını çıkarmak istediğinizde, klima sisteminin çalışma durumunu kontrol etmeniz gerekir.AC sistemindeki insan vücudunun kalbi ile karşılaştırılan ana bileşen Klima kompresörüdür.Klima kompresörünün ana işlevi, sistem boyunca soğutucu akışını kontrol etmek ve düzenlemektir.Sistemin önünde bulunan AC kompresör, klima sisteminin yüksek basınç ve alçak basınç taraflarını ayıran iki kavşaktan biridir.Kapalı çevrim sisteminde çalışan AC kompresör, soğutucuyu düşük basınç tarafındaki evaporatörden çeker, sıkıştırır ve sistemin yüksek basınç tarafındaki kondansatöre iter. 3. Resimdeki öğe gerçek üründen biraz farklı olabilir sent.It çoğu zaman dahil olmadığı için OE manifoldunun kullanılmasını gerektirebilir.Konektörü de bağlamanız gerekebilir.Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 4. Hava ekspresi ile güvenlik nedeniyle, kompresör yağ içermez, kompresöre belirtilen yağı eklemeniz gerekir.Lütfen araçlarınızın özelliklerine bakın.

Geri bildirim:

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Ve bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Biz en iyi müşteri hizmetleri ile herhangi bir sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Not:

Sevgili, teslimat adresiniz veya posta kodunuz DHL web sitesindeki uzak bölgedeyse, DHL Şirketine uzak alan maliyeti olarak 30 ABD Doları ödemeniz veya başka bir yeni adresi değiştirmeniz gerektiği konusunda bilgilendirileceksiniz!

Lütfen öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı açmak istiyorum :

Lütfen öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı açmak istiyorum :

Soğutucu R134a
Öğe Türü Klima Tesisatı, Klima Kompresörü ve Debriyajı
Model Adı WXFD032
Gerilim 12V
Araba Üreticisi SIĞ YER
Araba Modeli FORD Lincoln
Ürün Ağırlığı 8kg
OEM # -
Marka Adı WNRLN

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız