X053C628G51 Mitsubishi M113 Ayar Vidası AF1 Alt (ID0.4mm x L12. 5mm), WEDM-LS Tel Kesme Parçaları ve Aksesuarları

₺1 025.06

Etiketler: af1 gökkuşağı, af1 spor ayakkabı, af1 terlik, kelepçeler af1, hayvan baskı af1, af1 ışık, takılar af1, af1 özel, af1 araba, af1 ekranı

Stoklarımızda

  • Sku: w60708

X053C628G51 Mitsubishi M113 Ayar Vidası AF1 Alt (ID0.4mm x L12. 5mm), WEDM-LS Tel Kesme Parçaları ve Aksesuarları

Model Numarası M113

Durum Yeni

Boyut OD10mmx L12. 5mmİnner

Dia.0,4 mm

Orijinal Hayır.X053C628G51

İçin: DWC-SA. SB.SZ.HA.H1.C.CR. AF1 tipi

Tel kesme Makineleriniz, bir tel makinesinin çalışmasını ve özellikle bakımını diğerlerinden daha kolay hale getiren etkileyici bir dizi özelliğe sahiptir other.As EDM teknolojisinde lider olarak, bu ekipmanın optimum verimlilikte çalışmasını sağlamak için özel olarak tasarlanmış eksiksiz bir sarf malzemesi yelpazesi geliştirdik.

EDM ekipmanınız için en iyisini elde etmek için uygulamanız ve makineniz için en uygun, en tutarlı, yüksek kaliteli sarf malzemelerini seçmeniz gerekir.

EDM parçaları ve sarf malzemeleri alanında iyi bir üne kavuştuk.Müşteriler bu ürünleri istikrarlı ve yüksek hassasiyetli işlemeleri için takdir ederler.Güvenebileceğiniz EDM sarf malzemeleri uzmanıyız.

Bugün bize ulaşın!

En iyi fiyat ve en iyi hizmeti almak için lütfen

ürünleri satın almadan önce bizimle iletişime geçin.

Büyük miktarda satın alırsanız veya siparişler büyük bir ağırlıktaysa (5kg'dan fazla), onlar için ödeme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, böylece size en ucuz navlunu sağlamak için ilgili nakliye acentesiyle ayrıntılı olarak kontrol edebiliriz

Nakliye: - Lütfen Dhl'nin www.damatevi.com.tr deposunun bildirimine göre durduğunu unutmayın.Ne zaman devam edeceğini bildireceğiz. - E-EMS, EMS, Fedex, UPS, tnt'yi seçerseniz, lütfen mağazamızda ekstra nakliye ücreti için bağlantıları bulun ve ödeme yapın.Herhangi bir sorunuz olursa bize bildirin.Teşekkürler.https://www.damatevi.com.tr/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html https://www.damatevi.com.tr/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1KG/518352_2035408567.html -TO-LAND Pickup'ı seçerseniz, mallarınızı şehrinizin nakliye acentesinin ofisinde almanız gerektiğini lütfen unutmayın.Şehrinizde bir ofis olup olmadığını veya size en yakın ofisin nerede olduğunu görmek için lütfen bizimle iletişime geçin. - Biz tüm uluslararası gönderiler için teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde Gümrükleme süresi farklılıklar nedeniyle, mal denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir. - Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri ve vergi ve uzak alanlar ve diğerleri için ek ücretler dahil değildir. - Lütfen alıcıların tüm gümrük ücretlerinden, aracılık ücretlerinden, görev ve vergilerden ve varsa ülkenize ithalat için ek ücretlerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Reddedilen gönderiler için nakliye ücretlerini iade etmeyeceğiz. - CTR-LAND PİCKUP ile Rusça'ya gönderim için, nakliye fiyatının Gümrük vergisi ile güncellendiğini lütfen unutmayın.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız