GONGFENG 100 adet YENİ Sıcak Fiber Hızlı Bağlayıcı Gömülü LC / PC SC / APC Fiber Optik Hızlı Soğuk Bağlayıcı Carri Özel Toptan

₺3 481.49 ₺2 785.19

Etiketler: dantel ön, büyük boy tişörtler, air pod pro hayvan kılıfı

Stoklarımızda

  • Sku: w38462

GONGFENG 100 adet YENİ Sıcak Fiber Hızlı Bağlayıcı Gömülü LC / PC SC / APC Fiber Optik Hızlı Soğuk Bağlayıcı Carri Özel Toptan

Marka: GONGFENG

Gömülü SC / APC fiber optik hızlı konektör soğuk bağlantı

Fiş Tipi: sc / apc (PC)

Fiber optik çapı: 0.125 mm

Fiber modeli: tek modlu

Ekleme kaybı: 55dB

Çekme dayanımı: > 40N

Tak ve çalıştır sayısı: 1000 kez

Boyutu: 55mm

Ana özellikler:

Düşük ekleme kaybı

Yüksek geri dönüş yankı kaybı

Küçük boyutlu, yüksek yoğunluklu

Yüksek hassasiyetli mekanik

Kolay yüklemek ve çalıştırmak

Uygulama:

Fiber optik haberleşme odası / network dolabı

Optik kablo transfer kutusu

Görüntü aktarımı CATV

EPON net FTTP

SC / APC

SC / PC

Özel sabit uzunlukta montaj aleti

1.1 FTTx optik ağlar için fiber optik alan konektörleri, standart SC adaptörleriyle eşleştirilebilen sc'dir.

1.2, pim gövdesi yüzey bölümü formuna uygun olarak, PC (UPC dahil) ve APC iki tipe ayrılabilir.

1.3 kurulum durumuna uygun olarak, fiber optik alan konektörü aşağıdaki iki tipe ayrılabilir:

Fiş: doğrudan bir optik fiber veya kablonun kılıfına mekanik olarak monte edilen hareketli bir konektör fişi.Soket tipi: bir fiber optik alan konektör fişi ve bir adaptörden oluşan aktif bir konektör soketi.Fiber optik alan bağlantı fişi ve adaptörü ayrı veya entegre bir yapıya sahip olabilir.

1.4 fiber optik alan konektörü, tek modlu optik fiber ile gömülmeli ve konektör ucu, şantiyede taşlama ve yapıştırma yapılmadan fabrikada önceden parlatılmalıdır.Tip PC alan konektörlerinin uçları, PC veya UPC küresel için fabrikada parlatılmalı ve tip APC alan konektörlerinin uçları, konektörün uç yüzünün kalitesini ve iyi yansıma performansını sağlamak için fabrikada APC eğimli olmalıdır.

1.5 Fiber konektör, 250 mikron önceden kaplanmış elyafın sonlandırılması için uygun olacaktır ve ayrıca 900 mikron kompakt manşon elyafı ile eşleştirilebilir.

1.6 Fiber optik konektör, 2 * 3.0 mm boyutundaki kelebek tipi kurşun fiber optik kabloların dış kılıfına doğrudan montaj için uygun olacaktır.

1.7 Konektörü özel aletlerle serbest veya daha az olmalı, sıkma aleti konstrüksiyonu ile gerekli koşullar sadece fiber optik ve fiber optik kesici, tel striptizci ve diğer yaygın aletlerle donatılmalı, diğer elektrikli aletleri veya karmaşık yapıyı kullanmaya gerek yoktur.

Ürün performansı:

Fiber optik bağlayıcı performans tüm optik performans, vb takmayı optik fiber bağlantı değiştirilebilirlik, tekrarlanma derecesi, kopma mukavemeti, sıcaklık ve sayısını dikkate almak ve buna ek olarak ilk var.

1, optik performans: fiber konektör gereksinimlerinin optik performansı için, esas olarak bu iki temel parametrenin ekleme kaybı ve geri dönüş kaybı.

Ekleme kaybı (Ekleme Kaybı), yani bağlantı kaybı, konektörün girişinden kaynaklanan bağlantının etkin optik gücünün kaybını ifade eder.Ekleme kaybı mümkün olduğunca küçük, genel gereksinimler 0,5 dB'den büyük olmamalıdır.

Yansıma Kaybı (Geri Dönüş Kaybı), konektörün bağlantının optik gücünü bastırma yeteneğini ifade eder ve tipik değeri 25db'den az olmamalıdır.Bağlayıcılar gerçek uygulama, pin yüzeyi özel parlak tedavi oldu, geri dönüş kaybı, daha büyük yapmak, 45dB genellikle az olabilir.

2, değiştirilebilirlik, tekrarlanabilirlik

Optik fiber konektör, aynı tipteki genel, fiber optik konektörler için pasif bir cihazdır, genellikle herhangi bir kombinasyonda kullanılabilir ve tekrar tekrar kullanılabilir, bu da genellikle 0.2 dB'den daha az aralıkta ek ithalat kaybına neden olur.

3 çekme dayanımı

İyi yapılmış fiber optik konektörler için, çekme mukavemetinin genellikle 90n'den az olmaması gerekir.

4, sıcaklık

Genel gereksinimler, fiber konektör-40oC ~ + 70oC sıcaklıkta olmalıdır normal olarak kullanılabilir.

5, tak ve çalıştır sayısı

Şu anda kullanılan fiber optik konektörler genellikle l000'den fazla kez takılabilir

Ürün tanıtımı

Hızlı fiber optik bağlayıcı, yükleme işlemi yaklaşık 3 dakika, fiber optik bağlayıcı kullanım alanı montaj, fiber yaygın ev için kullanılan (eve kadar fiber) erişim optik ağ, iç haberleşme sistemi için bilinen Alman Telekom işletmeleri ve OEM ürünler iyi, Bu ürün tek modlu veya çok modlu fiber için sadece uygun değil, aynı zamanda 3 mm 900 mikron, giriş ve 8 tipi kablo kategori seçin, diğer cihazlar ve fiber optik panel bağlamak için kullanılır bağlayıcı kurulum sırasında herhangi bir yapıştırıcı ve kür işlemi gerektirmez.Bu hat, mühendisler için kurulum, bakım ve onarım ve FTTH projesi daha hızlı yardım sağlar.

Ekleme Kaybı 0'dan az. 5dB
Sertifika Hiçbiri
Geri dönüş kaybı 55 dB'den fazla
mukavemet 40n'den fazla
Model Numarası SCAPC Fiber Optik Konnektör
Marka Adı GONGFENG
Kaynak CN (Menşei)

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız