Mitsubishi Electric İçin renk Tekerleği 938P179010 V. 2 938P215010 938P179010 17S559C020 WD-82840 WD-73740 DLP EV SİNEMASI HDTV TV

₺1 360.35 ₺1 292.32

Etiketler: sony kulaklık, komik tişörtler, bebek çantası cepiyo peirne

Stoklarımızda

  • Sku: w34767

Açıklama: • Yüksek kaliteli renk Tekerleği , Fotoğrafa bakın, Orijinalinizi değiştirin

ayrıca,ihtiyaçlarınız için uygun olduğundan emin olmak için lütfen aşağıdaki düğme düzenini kontrol edin,herhangi bir spesifik olana ihtiyacınız varsa, lütfen satın almadan önce bana bildirin.Düğmelerin konumu orijinalin tam olarak aynısını vaat edemez, ancak bunun da harika çalışacağını garanti ederiz.

Emin değilseniz, lütfen satın almadan önce cihazınızın fotoğrafını ve tam modelini (eski uzaktan kumanda ) bize bildirin.

* Piller dahil değildir, 3 ay garanti. * Model numaranız yukarıda listelenmemişse, uygunluğu onaylamak için lütfen bize mesaj göndermekten çekinmeyin, 1000'den fazla farklı tipte uzaktan kumanda, lamba ve diğer parçaları stoklarız.Nakliye ve teslimat • * öğe ödeme temizlendikten sonra 1-2 iş günü içinde gönderilecektir ve Çin'den sevk edilecektir. • Genellikle standart Nakliye yolu ile Avrupa'ya veya diğer ülkelere yaklaşık 15-26 iş günü sürer, Lütfen Tahmini nakliye süresi için listemizi kontrol edin.Postanenin iş verimliliği ve hem Gümrük hem de diğer faktörler nedeniyle nakliye süresi çeşitlidir.Bu süreden sonra parseli hala almadıysanız lütfen bizimle ücretsiz iletişime geçin (hafta sonları ve tatil günleri dahil değil).Kanada ve Brezilya'ya ve bazı gelişmemiş ülkelere biraz özeldir,teslimat için daha uzun sürebilir.Brezilya postasının politikalarına göre, Brezilya'ya gönderimde tarife olacak ve alıcı gümrük işlemlerine yardımcı olmaktan sorumlu olacak ve tarife ödendikten sonra paket gönderilecektir.

Uyarı: Ekspres posta servisi için telefon numarası gereklidir.Ekspres nakliye yolu hariç posta kutusuna gönderdik.Ödeme • * Öğe Sistem tarafından sağlanan adrese sevk edilecektir, Pls satın almadan önce www.damatevi.com.tr doğru adresi onaylayın. * Adresinizi değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen satın aldıktan kısa bir süre sonra bize bildirin.Satış sonrası servis ve Geribildirim • * Biz dürüst satıcı, biz tüm alıcılar için en iyi hizmeti ve ürünleri sunmak için çalışıyoruz.Herhangi bir şüpheniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmeden önce bir anlaşmazlık açmayın veya olumsuz geribildirim bırakmayın,size en kısa sürede cevap vereceğiz ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Paket Evet
Kanal 1
Garantör 90 + gün para iade iade politikası
not Sadece Renk Tekerleği, modül dahil değildir
Kablosuz İletişim IR
Destek UYGULAMASI No
Kullanmak TELEVİZYONCU, Evrensel, Işık
Uyumlu Model WD-82740 WD-73840 WD-82840 WD-92840 WD-60738
Marka Adı HCDZ
Teslim süresi Aynı gün veya 1 iş günü, Hızlı teslimat
Koşul Yeni
Sıklık 433 MHz

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız