Benzinli Motor Gücü odun parçalayıcı elektrikli motor odun parçalayıcı

₺48 457.50

Etiketler: abanoz ahşap ped, kaplama ahşap astar, x elektrikli planya, yönlendirici ahşap wellcut, masiza ahşap yatak, ahşap parçalayıcı metal, ahşap kiti volvo, novisun cnc kontrolü, kış keman ahşap, acer anahtar makinesi

Stoklarımızda

  • Sku: w32161

Ürün Açıklaması

Fiyat sadece referans içindir, gereksinimlerinize ve varış limanına göre özel maliyet, daha fazla ürün detayı ve fiyat teklifi için lütfen bizimle iletişime geçin

Bu makine, standart çaplı kütükleri bölmek için yatay olarak ve fiziksel olarak yatay bölme yüksekliğine kaldırılamayan daha büyük ağaç turları için dikey olarak kullanılabilir.Ayrıca bir hidrolik kaldırma desteği de taktık, bu nedenle ayırıcının çalışma pozisyonlarını değiştirme işini yapacağı kolu itin.

Ekipman adı log splitter Model WSG6 Güç HP 6.5, Dört Zamanlı Gaz Motoru Çalıştırma Geri Tepme Fren Kampanası fren Kayışı adet 2 adet V kayışı Bıçağı Tungsten Kesme Derinliğine Sahip 8 adet bıçak "/ 8/20 Kesme Yüksekliği " / 15/37 Ağırlık lbs. (kgf) 198 (90) Ambalaj Uzunluğu ft.in. (mm) 3'6" (1070) Ambalaj Genişliği ft.in. (mm) 2'5" (755) Ambalaj Yüksekliği ft.in. (mm) 2'1" (650) Yükleme Miktarı adet 51/132

1.Elle kılavuzlanan, arkadan yürüyen veya" gidon " öğütücüler küçük ve hafiftir.Küçük boyutları, bir kamyonun arkasına sığacakları için onları en taşınabilir hale getirir.

2.Arka aksamalı, tekerlekli güdük öğütücüler seyahat için bir kamyona veya römorka takılabilir ve daha sonra iş sahasında sökülür ve yerine yönlendirilir.

3.Sürme öğütücüler, bir bobcat veya küçük traktör gibi çeviktir ve operatör öğütücüyü bir koltuktan kontrol eder.

4.Kızaklı güdük öğütücüler, bir tank gibi sürekli iz izlerine sahiptir ve arkadan veya tepeye binen bir operatör tarafından tahrik edilir.Sürekli basamaklar geniş yüzey alanlarını kavrar ve zeminin yumuşak olduğu ve geleneksel tekerleklerin toprağı veya çimi çalkalayacağı yerlerde kullanılır.

5.Bir kızak direksiyonuna, hendek açma veya kepçe ataşmanlarını yönlendiren aynı kollar tarafından çalıştırılacağı bir güdük öğütücü ataşmanı eklenebilir..

Özellikler: Ambalaj ve Nakliye

Şirket Bilgileri

Wellemac - küçük kazma makineleri ve küçük parça damperli kamyon veya mini projesi kurulum montaj ve uygulaması ya da ahşap bir yaramazlar ihtiyacınız olsun, sizin ihtiyaçlarınız için en uygun ve maliyet etkin makineler sağlayacağız peyzaj bu uygulama herhangi bir iş için bir paket çözüm sunuyoruz anlamı, bahçe, tarım, Forrest, fayda ve belediye gibi genel yapılar da dahil olmak üzere endüstri için bir one-stop kompakt ve hafif yük ekipmanları sağlayıcısıdır.Kullanımı kolay ataşmanlara sahip çeşitli kompakt ve manevra kabiliyetine sahip makineler kesinlikle size toplam maliyet tasarrufu sağlayacaktır .

Teknoloji ve tasarım yeniliklerine, akıllı üretime ve yeni enerji çözümlerine yatırım yaparak güvenli ve yeşil bir dünya yaratmaya çalışıyoruz.SSS

S: Ticaret şirketi veya üreticisi misiniz?

A: Biz mini damperli kamyon konusunda uzmanlaşmış profesyonel üreticisi

S: OEM ve ODM yapabilir misiniz?

A: Evet, OEM ve ODM hem kabul edilebilir.Malzeme, renk, stil özelleştirebilir, tartıştıktan sonra tavsiye edeceğimiz temel miktar.

S: Kendi logomuzu kullanabilir miyiz?

C: Evet, isteğinize göre özel logonuzu yazdırabiliriz.

S: Fiyatı ne zaman alabilirim?

C: Genellikle sorgunuzu aldıktan sonra 8 saat içinde teklif veririz.

S: Minimum Sipariş Adedi nedir?

C: Stokta bulunan ürünlerimiz varsa, MOQ olmayacaktır.Üretmemiz gerekiyorsa, müşterinin tam durumuna göre MOQ'U tartışabiliriz.

Koşul Yeni, Yeni
Marka Adı NoEnName_Null, Wallemac
Showroom Konumu Birleşik Devletler
Güç Tipi benzin
Menşe Yeri Şanghay, Çin
Ağırlık 93kg
Kullanmak ahşap kesme
Video çıkışı-muayene Sağlanan
Yerel Servis Konumu Birleşik Devletler
Çekirdek Bileşenler motor, Şanzıman
Sertifika CE
Uygulanabilir Endüstriler Çiftçiler, Ev Kullanımı, İnşaat işleri, Enerji ve Madencilik
Makine Test Raporu Mevcut değil
Satış Sonrası Servis Sağlandı Video teknik destek, Çevrimiçi destek
Garanti 1 yıl
Kaynak CN (Menşei)
Ana bileşenlerin garantisi 1 yıl
Tip Güdük Öğütücü
Pazarlama Türü Sıcak Ürün 2021

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız