Yüksek kaliteli Enjeksiyon kalıplama trim havalandırma gölge yağmur güneş rüzgar deflektörü pencere siperliği Accord 2003-2007 2008-2013-2016

₺1 505.91

Etiketler: macbook air şarj cihazı, boncuklu perdeler, sanatsal not defteri harru potter

Stoklarımızda

  • Sku: w31973

Bizim dükkana hoşgeldiniz!Mağazamızda alışveriş keyfini diliyorum! ^_^

5 yıldır otomobil parçaları konusunda uzmanız, Odaklanın!Sizin için en iyi Kalite ve Mükemmel hizmet!

Daha fazla detay!Arabanızın özel ve farklı görünmesini sağlayın, buna değer.

Enjeksiyon kalıplama Tenteler ve Barınaklar trim vent gölge yağmur güneş rüzgar deflektörü pencere siperliği Accord 2003-2007 2008-2013 2014-2016

Neden yüklemek pencere siperliği:

1. Hava yağmur yağdığında, yağmurun arabaya akmasını veya doğrudan rüzgara esen güçlü rüzgarı etkili bir şekilde önleyebilen pencereler açılabilir. car.It yağmurlu bir günde pencereyi açma sorunlarını çözmek kolaydır.Yağmurlu bir günde havanın iyi akışkanlığı olduğundan, pencereyi açıp havayı solumak istersiniz.Pencereye Rainlin yağmur yağmayacak.Aracın dışına üflenen hava akışı doğrudan yüze üflemeyecek ve sürüşü ve yolcuları etkilemeyecektir.

2. Hava çok sıcak olduğunda, yan taraftaki parlamanın sürüş görüş hattını etkilemesini önlemek için gölgelenebilir.Aracın sıcaklığını artırmak için ışığı doğrudan araca kilitleyin.

3. Arabanın içinde duman ve ağır tat gibi kokuları olan yiyecekler için, pencerenin sadece iki veya üç santimetre açılması gerekir ve koku arabadan emilebilir, bu da herhangi bir klima sisteminden daha etkilidir.

Lütfen Şunu Unutmayın:

1. Tüm ürün kalite güvencesi, biz tüm öğeleri gerçek çekim içindir; teknoloji için, ekran, ışık, çevresel nedenlerle hafif bir sapma fenomen olabilir, tür hakim almak için lütfen.

2. Biz sadece madde fiyat ve nakliye maliyeti , vergi ve diğer ücret dahil değil.

3. Lütfen paketi imzaladığınızda paketi kontrol etmeyi unutmayın, herhangi bir hasar bulursanız paketi imzalamaktan memnuniyet duyarız.her paket için sigorta aldık ve isteyebiliriz compensation.So lütfen fotoğraf çekin ve kanıtları saklayın.Yerel atölyenizde kurulum yapmanızı öneririz, bu profesyonel beceri ve özen ihtiyacıdır.

4. Lütfen araç modelinizin ve ihtiyacınız olan öğenin olduğundan emin olun, öğeyi istediğiniz gibi göndereceğiz.Yanlış satın alma nedeniyle malları iade etmeniz gerekiyorsa, alıcı nakliye ücretini ödemeli ve paketin iyi olduğundan emin olmalıdır!Teşekkürler!

5. Fiyatın çoğu EMS tarafından ücretsiz gönderimdir, lütfen uzak ülke ve adresin yeterli nakliye ücretine neden olmadığını anlayın, nakliye ücretini eklemek için sizinle iletişime geçeceğiz.Teşekkürler!

Geribildirim hakkında: bizim ürün ve hizmetleri ile memnun zaman bize 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen, biz de size 5 yıldız.Herhangi bir sorun varsa, hemen bizimle iletişime geçin, " Satıcıyla İletişime Geçin "düğmesini kullanarak bizimle iletişime geçin.Sizin için sorunu çözmek için çalışacağız.Çok teşekkür ederim. ^_^

Marka Adı fashionmami
Tüm modeller için uygun No

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız