Araba hava confitioning kompresör kasnak PV4 için GMH Holden Commodore V8. 2006-2009

₺2 568.25 ₺2 311.42

Etiketler: hayranları holden commodore, holden commodore ağı, klip holden commodore, holden tişörtü, holden commodore paneli, vx commodore bataryası, holden commodore bayrağı, kablo holden commodore, konuşmacı holden commodore, holden commodore kaputu

Stoklarımızda

  • Sku: w30016

Araba hava confitioning kompresör kasnak PV4 için GMH Holden Commodore V8. 2006-2009

Ürün Açıklaması: 1.Araba Modeli:V8 / GMH Holden Commodore V8. 2.Volt: 12 V 3.Weixing öğe: WXOT004 4.Oluk sayısı: 4PK 5.PARÇA NO: 92265300 6.Yıl Modeli: 2006-2009 7.Uygulanabilir Modeller: GMH Holden Commodore 6lt V8. Modelleri VE & VF Resimler aşağıda gösterildiği gibi: Dikkat:

1. Sevgili Russain Alıcı için:

Siparişin başarılı bir şekilde teslim edilebildiğinden emin olmak için lütfen Tam Adınızı yazın.

2. Sevgili Brezilya Alıcı için:

Ödeme yapıldıktan sonra lütfen CPF Numarasını yorumlayın.

Gümrükleri kolayca temizlemenize yardımcı olmak için lütfen EMS express'i seçin.

3. Sizden özel istek almadığınızda gümrük ücretini düşürmeye yardımcı olmak için nakliye faturasında 50 ABD Doları beyan edecektir.

4. Yerel gümrük ücreti veya vergiler ürün fiyatına dahil değildir.

5. Yedek parçalar için herhangi bir şüphe serbestçe sipariş önce bana ulaşın lütfen.Nazik işbirliğiniz için çok teşekkür ederim.

Sipariş vermek:

Sipariş vermeden önce, lütfen satın almak istediğiniz ürün olduğunu onaylayın.Veya hangi modeli istediğinizden emin olmak için yedek parçalarınızı bize gönderin.Ardından bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Biz 3-7 gün içinde ürün göndereceğiz ödeme tamamlandıktan sonra.Alıcıların tüm ek gümrük ücretleri, vergileri ve diğer ithalat vergilerinden sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.Ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.

Geri ödeme:

Müşterilerimize hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz.Siparişinizi aldıktan sonra 15 gün içinde ürünü iade ederseniz size geri ödeme yapacağız.Ve tüm ek nakliye ücretlerini ödemelisiniz ve iade edilen ürünler orijinaldir. status.So sipariş vermeden önce, gereksiz masraflardan kaçınmak için parçaların arabanıza uyduğundan emin olmalısınız.

Garanti:

12 Aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz; alıcılar ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir.Öğeleri iade etmeden önce, lütfen dönüş adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra, lütfen bize takibi gönderin number.As malları alır almaz, yeni parçayı onaracağız veya değiştireceğiz.

Geri bildirim:

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Ve bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Biz en iyi müşteri hizmetleri ile herhangi bir sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Not:

Sevgili, teslimat adresiniz veya posta kodunuz DHL web sitesindeki uzak bölgedeyse, DHL Şirketine uzak alan maliyeti olarak 30 ABD Doları ödemeniz veya başka bir yeni adresi değiştirmeniz gerektiği konusunda bilgilendirileceksiniz!!

Gerilim 12V
Yıl 2006-2009
Model Adı WXOT004
Marka Adı WNRLN
Soğutucu R134a
Ürün Ağırlığı 8kg
Parça no 92265300
Oluklar 4PK
Öğe Türü Klima Tesisatı, Klima Kompresörü ve Debriyajı
Araba Üreticisi Holden
Araba Modeli GMH Holden Commodore V8.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız