Bastiee 999 Ayar Gümüş Dangle Kelebek Küpe Kadınlar Için Püskül Damla Küpe El Yapımı Lüks takı Miao Gümüş Vintage

₺1 503.67 ₺1 082.65

Etiketler: virtus küpe lüks, guci küpe lüks, benzersiz lüks küpeler, gümüş girdap küpe, gümüş kedi küpe, prenses küpe lüks, uccı küpe lüks, gümüş küpe yüzük, ince gümüş küpe, el yapımı sterling küpeler

Stoklarımızda

  • Sku: w28127

999 Ayar Gümüş Dangle Kelebek Küpe Kadınlar Için Püskül Damla Küpe Çin El Yapımı Lüks Takı Miao Gümüş Vintage

Marka: Bastiee Malzeme: 99.9 % Ayar Gümüş Uzunluk: 5.5 cm Genişlik: 2.5 cm Ağırlık: 7.2 g / çift Zanaat: El Yapımı Tasarım: Miao İnsanlar (Etnik Azınlık) Uyarı: Bizim takı saf el yapımı, ağırlık ve boyut küçük hatalar olacak, ve bazı manuel izleri olacak, standart olarak fiziksel nesne almak lütfen, discretely satın lütfen, işbirliğiniz için teşekkür ederiz!

Uyarı: 1. 999 Gümüş VS 925 gümüş: 999 Gümüş, gümüşün saf içeriğini %99.9, 925 gümüş, gümüşün saf içeriğini %92.5 olarak ifade eder. 2. Basit ayrımcılık yöntemi: saf gümüş yüksek bir yoğunluğa sahiptir, aynı gümüş hacmi daha ağırdır, kaliteyi ölçerek ayırt edilebilir. 3. Bakım yöntemi: 999 Gümüş Kendi özellikleri nedeniyle, doku çok yumuşaktır, dikkatli bir şekilde giyilmesi gerekir, deterjanlarla temastan kaçınmaya çalışın, ellerinizi yıkayın, yıkayın, yıkayın, bulaşıkları yıkamayın.Ayrıca sert nesnelere dokunmaktan kaçınmaya çalışın, çünkü gümüş takılar kolayca çizilir.Gümüş takılar sarıysa ve parlaklığı yoksa, normal zamanlarda diş macununa batırılmış yumuşak bir bezle silinebilir, daha sonra temiz suyla yıkanıp kurutulabilir veya doğrudan gümüş bezle silinebilir. 4. Miao Silver nedir?Erken Miao Gümüşü genellikle ay beyazıdır, parlaklığı saf gümüş kadar yüksek değildir, çünkü esas olarak safsızlıklar içerir.Miao gümüşü, bakır içeriği nedeniyle 925 gümüşten daha hafiftir.Şu anda piyasada dolaşan Miao Gümüşünün çoğu beyaz bakırdır.Miao Gümüşü, beyaz bakırdan yapılmış bir tür süslemedir ve daha sonra bu süslemelerin yüzeyinde ince bir gümüş tabakası ile kaplanmıştır.Miao Yin'in etkisi gerçek saf gümüşünkiyle tamamen aynıdır.Ama saf 999 gümüş kalıcı olarak yıkanabilir ve Miao Gümüş olamaz.

Miao halkı en eski pirinç yetiştiren insanlardı ve eski zamanlarda pirinç ektiler.Miao halkının gümüş takıları nesilden nesile aktarıldı ve uzun göç ve savaş süreci, uzun yıllardır yerleşmiş olan Miao halkının yaşamında silinmez bir iz bıraktı.Atalarının göç ve savaşlarının zorluklarını ve tehlikelerini hala hatırlıyorlar, göçlerindeki manzarayı hatırlıyorlar ve atalarının cesaretine ve azmine tapıyorlar.Bu nedenle, gümüş süsleri Miao halkının uzun vadeli savaşını, göç sürecini ve göç kültürünü yansıtıyor.

Renk Gümüşlü
Ana Taş Hiçbiri
Tarz Etnik
Paket Hediye Kutusu
Küpe Tipi Damla Küpe
Menşe Yeri Guizhou Eyaleti, Çin
Neden Düğün
Sertifika Türü Üçüncü Taraf Değerlendirmesi
Metal Türü Gümüş
El işi Hmong El Yapımı
Model Numarası EZ190070
Metal Damga 999, İyi
Marka Adı bastiee
Şekil \ desen Su Damlası
Malzeme 99.9 % Ayar Gümüş
İnce veya Moda İyi
Cinsiyet kadınlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız