Enjeksiyon Motosiklet Vücut kitleri İçin renkli DUCATİ 749 S 999 S 749 999 03 04 Kaporta 749R 999R 2003 2004 Fairing kitleri

₺8 014.13 ₺7 613.42

Etiketler: ducati 749 fişi, radyatör ducatı 999r 999 s, ducatı 1299 karbon takımı, ducati 999 s rozeti, 24 k katı 999 altın bilezik, ducati 1098 düşürülmesi kiti, ducati 796 fren balataları, ducati canavar 600 hız göstergesi, ducati tuşları 696, düşürülmesi kiti ducati 848 evo

Stoklarımızda

  • Sku: w25961

2008 Yılından bu yana motosiklet kaporta konusunda uzmanım. www.damatevi.com.tr Online Mağaza 910456081 Herhangi Bir Grenaj seti Satın Alın, En iyi Seçim!H ıgh Kalitesi !En Düşük fiyat .!Ücretsiz özelleştirme: Renkler ve Çıkartmalar .

Ducati 999 749 2003-2004 için enjeksiyon fairing kitleri

Tanım:

Yüksek kaliteli ABS plastikten yapılmış Enjeksiyon Kalıplama ile üretilmiştir!!

Önceden Delinmiş, %100 Marka New.No özelleştirilmiş boya rengi için ekstra ödeme, çıkartmalar, ayrıca isteğiniz gibi hem yarış hem de sokak kaporta kiti yapabilir, herhangi bir not bırakmazsanız, sizin için sokak kaporta yapacaktır.

Boya şemaları: Boya şeması basit veya karmaşık olursa olsun, bunu yapabiliriz, sadece bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Bu kaporta kiti çin'de satış sonrası kaporta mabe, OEM kaporta veya orijinal kaporta değil !Renk koduna göre kaporta boyamıyoruz, bu nedenle renk OEM kaporta kaplamasından biraz farklı olabilir, sipariş vermeden önce resmimizi dikkatlice kontrol etmeniz gerekir !

Baskı hakkında: daha iyi bir yaşam süresi sağlamak için 3 kat boya ile.iki şeffaf kat + çıkartmalar, şeffaf katın altındaki tüm çıkartmalar.

Fotoğraflardaki boya stilini, tasarımı veya çıkartmaları beğenmezseniz, lütfen bizimle iletişime geçin ve istediğiniz stili bize bildirin, isteğiniz gibi boyarız, ekstra para yok!

Malzeme:

İyi esnekliğe sahip ve kolayca çatlamayan veya erimeyen Japonya'dan yüksek kaliteli ABS plastik.daha uzun bir yaşam süresi garanti eder .

Neden bizden alıyorsun? 1. Bizim grenaj daha kaliteli!

2. Hizmetimiz çok hızlı!Samimi ve güvenilir!

3.Teslimatımız hızlı ve ücretsizdir!

4.Fiyatımız harika!

5.Bizim kaporta uyacak!

6.Kaporta kaplamalarımız güvenli bir şekilde paketlenmiştir!

Taşıma Süresi Hakkında:

Tüm kaporta plaeced sipariş sonra boya vardır, biz onları boyamak için 8-14 iş günü gerekir, yurtdışı nakliye nedeniyle, öğe 8-14 gün içinde doğrudan kapınıza sevk edilecektir.

Takip numarası ile Çin EMS veya HK EMS tarafından nakliye.Teslim süresi 7-14working gün gelmesi taşıma süresi dahil değil

Öğe teslimata hazır olur olmaz size bir takip numarası vereceğiz.

Lütfen tüm müşterilerin sabırlı olması gerekecek!nakliye şirketini kontrol edemiyoruz.bazen daha uzun zaman alacaktır, ancak bazen daha kısa zaman alacaktır.

NOTLAR: ABD, Kanada, Avustralya,Yeni Zelanda, vergi ödemenize gerek yoktur ,ancak çoğu AB ülkesinde müşterilerden ithalat vergileri ödemeleri istenebilir, Bu vergi ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Paketimiz ve Nakliyemiz:

Kaplamaları kontrol ediyoruz ve paketlemeden önce kalite sorunu olmadığından emin oluyoruz.

Kaplamalar sismik kartonlarda kabarcık kağıtlarla paketlenir.Boşluk ayrıca kabarcık ile doldurulur.

Müşteriye mükemmel durumda ulaşacaktır.

Ödeme Yöntemi:

Şu anda Visa, MasterCard, QIWI ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.Gelecekte www.damatevi.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.

Garantili iade:

İade veya geri ödeme sırasında stok ücreti yok, alıcı iade nakliye ve taşıma ücretlerini öder.

Yanlış veya kusurlu ürünler için ekstra ücret alınmaz ve bunları değiştireceğiz ve iade nakliye ücretlerini ödeyeceğiz (standart zemin nakliye ücretleri).

Öğe orijinal ambalajı ve aksesuarları ile iyi durumda iade edilmeli ve asla monte edilmemeli veya monte edilmemelidir.

Teslimattan sonra 10 günden fazla iade edilen ürünleri kabul etmeyeceğiz.

Dikkat, Lütfen!!!

Aceleci olumsuz geri bildirim yok, lütfen!Hizmetimiz veya ürünlerimiz hakkında herhangi bir memnuniyetsizlik varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğimize söz veriyoruz.

1, Nötr/negatif geribildirim bırakın.

2, www.damatevi.com.tr Açık anlaşmazlık.

Eğer herhangi bir temas olmadan bir Negatif geribildirim veya açık anlaşmazlık bırakın, biz bu alıcıların telafi her türlü vermeyecektir!İadesi,Hiçbir yeniden,Hayır tazminat!

sorunların %99'u iletişim yoluyla çözülebilir

Her müşteriye çok değer veriyoruz.

Tam memnuniyetiniz bizim 1 numaralı önceliğimizdir!

Bize başvurmadan önce aşağıda eylem yapmayın lütfen :

1, Nötr/negatif geribildirim bırakın.

2, www.damatevi.com.tr Açık anlaşmazlık.

Eğer herhangi bir temas olmadan bir Negatif geribildirim veya açık anlaşmazlık bırakın, biz bu alıcıların telafi her türlü vermeyecektir!İadesi,Hiçbir yeniden,Hayır tazminat!

sorunların %99'u iletişim yoluyla çözülebilir

Her müşteriye çok değer veriyoruz.

Hizmetimizden memnunsanız, lütfen işlemin ayrıntılarını (Ayrıntılı Satıcı Puanları) "MÜKEMMEL 5" ile değerlendirin

Motobike Yapmak DUCATI
model Ducatı 749 999
Yıl 2003-2004
Malzeme Türü abs
Kaynak CN (Menşei)
Döküm Enjeksiyon
Boyanmış Evet

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız