925 Ayar Gümüş Kelebek Damla Küpe İle Doğal Hetian Yeşim Manolya Çiçekler Vintage Saf Gümüş Dangle Küpe TSE459

₺1 014.44 ₺659.39

Etiketler: tocona gümüş küpeler, stirling gümüş küpeler, zrhua küpeler, hetian manolya küpe, gümüş küpe manolya, çocuk gümüş küpeler, kösele küpe manolya, slimaki küpe gümüş, el yapımı manolya küpe, felligree küpeler

Stoklarımızda

  • Sku: w22497

36611744340379130

925 Ayar Gümüş Kelebek Damla Küpe İle Doğal Hetian Yeşim Manolya Çiçekler Vintage Saf Gümüş Dangle Küpe TSE459 Marka: JOYMARK Ürün No.: TSE459 Stil: 925 Ayar Gümüş Kelebek Damla Küpe İle Doğal Hetian Yeşim Manolya Çiçekler Malzeme: Katı 925 ayar gümüş, ücretsiz kurşun ve nikel Renk: Vintage Ton Boyutu: Yaklaşık 13mm * 36.8 mm (özel kulak kancası) Ambalaj: Polybag standart ihracat karton, bir çift / tasarım/ renk

Tüm fotoğraflar pratiklik fotoğrafçılığıdır, herhangi bir PS işlemi olmadan, gördüğünüz şeyin ne elde ettiğinizden emin olun.Sadece en kaliteli ürünleri satacağımıza söz veriyoruz, kaçırmayacaksınız!

Bu 925 Ayar Gümüş Kelebek Damla Küpe İle Doğal Hetian Yeşim Manolya Çiçekler Vintage Saf Gümüş Dangle Küpe TSE459 tüm takı tasarım sofistike bir kalite ekleyin.Gittiğiniz her yerde başkalarını gölgede bırakmak istiyorsanız, bu tür küpeler en iyi arkadaşınızdır.Şehirde bir modacı için yapılmışlar!Herhangi bir sosyal buluşmada Doğal Hetian Yeşim Manolya Çiçekli 925 Ayar Gümüş Kelebek Damla Küpe pırıltısı ile saflar arasında yıldızlar gibi parıldayarak dikkatleri üzerine çekebilirsiniz.

Bu 925 Ayar Gümüş Kelebek Damla Küpe İle Doğal Hetian Yeşim Manolya Çiçekler 100 % hakiki gümüş yapılır ve Hetian yeşim malzemeler.Hetian yeşimi yumuşaklık ve zariftir ve yağlı bir parlaklık sunar.Bu küpeler, etkisi için iyi tasarım, ince detay , mükemmel işçilik ve kaliteli malzemelerin bir kombinasyonuna dayanan mükemmel kalitede ürünlerdir. ​ Karın, kız arkadaşın, annen, cusomers ve arkadaşların için güzel bir hediye.

Paketimiz:

Ödeme Yöntemleri:

1.www.damatevi.com.tr mevcut ödeme yöntemleri şunlardır: Kredi Kartları, banka Havalesi, Western Union,vb.

2. İstemi ödeme için teşekkür ederiz.Ödemelerin siparişinizi verdikten sonraki 3 gün içinde yapılması gerektiğini lütfen unutmayın.

3. Nakliye birleştirmek istiyorsanız, kontrol etmeden önce lütfen bize ulaşın.

4. Ödeme gerçekleşmesinden sonra, biz 1~3 iş günü içinde öğeyi gemi olacak.

Nakliye ve Taşıma:

1. Biz sadece www.damatevi.com.tr sağlanan alıcının teyit teslimat adresine teslim, lütfen ödeme yapmadan önce teslimat adresinizin doğru olduğundan emin olun.

2. Farklı teslim süresi farklı ülkeye ve nakliye yollarına bağlıdır:

3. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Alıcılar bu masraflardan sorumludur.

Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

İade ve Değişim Politikası:

1. Tüm öğeler göndermeden önce kesinlikle kontrol edilecektir.Malları aldıktan sonra incelemenizi şiddetle tavsiye ederiz.Sorunu ne kadar çabuk rapor edersen o kadar çabuk ve daha iyi halledebiliriz.

2. Yanlış, kusurlu veya açıklandığı gibi olmayan bir öğe aldıysanız, öğeyi aldıktan sonra kısmi/tam geri ödeme veya değiştirme için lütfen bizimle iletişime geçin.

3. Lütfen iadenin orijinal ambalajı da dahil olmak üzere alındığı gibi orijinal durumunda olması gerektiğini unutmayın.Kullanılmış ürünler veya özel sipariş edilen ürünler için iadeleri kabul edemeyiz

4. Alıcılar her durumda iade posta masraflarından sorumludur.

5. Öğeyi kayıtlı teslimatta iade etmeniz şiddetle tavsiye edilir, çünkü bu size bir makbuz kanıtı sağlayacaktır.

6. Tüm İadeler alınmasından itibaren 3 iş günü içinde işlenir.Lütfen yazışmalarınıza www.damatevi.com.tr kullanıcı kimliğinizi, sipariş numaranızı, ürün numaranızı ve iade nedeninizi eklemeyi unutmayın; aksi takdirde geri ödeme gecikecektir.

Geribildirim hakkında:

1.Olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Ve hedefimiz değerlilerimizden %100 olumlu geribildirim ve uyum customers.So,size daha eşsiz en kaliteli ürünleri ve daha iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız.

2. Sizden geri bildirim aldığımızda geri bildirim bırakılacaktır.

3. Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun değilseniz, geribildirimden ayrılmadan önce herhangi bir sorunu çözmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

bizimle iletişime geçin:

www.damatevi.com.tr çevrimiçi sohbet aracıyla doğrudan çevrimiçi olarak bizimle sohbet edebilir veya bize mesaj gönderebilirsiniz.

Neden Düğün
Renk Vintage Tonu
Yan Taş Hiçbiri
Cinsiyet kadınlar
Şekil \ desen Hayvan
Boyut Approx 13mm*36.8mm (exclusive ear hook)
Tarz Etnik
Marka Adı joymarkname
Sertifika Türü CNA'LAR
Metal Türü Gümüş
Küpe Tipi Damla Küpe
Model Numarası TSE459
Kaynak CN (Menşei)
İnce veya Moda İyi
Metal Damga 925, Sterlin
Ana Taş Hiçbiri

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız