Elektrikli Süpürge Aksesuarları Halı Zemin Memesi Hoover Yakalama için Uyumlu Turbo Fırça Hood HT-EMC0039-825

₺997.11

Etiketler: araba aksesuarları xl, trendy saç aksesuarları toplu, mantar saç aksesuarları, satın al saç aksesuarları internetten, mutfak aksesuarları dinozor, sheel saç aksesuarları, araba aksesuarları kaskay, araba aksesuarları reno sahne, stich mutfak aksesuarları, aksesuarları kadın curling

Stoklarımızda

  • Sku: w224676

Aynı Gün, Hızlı Kargo Avantajı

Turbo Fırça Emici Kafa-Turbo fırçasıyla halılarınızın attığı tozu yükseltir. - Hem sert zeminlerde hem de halılarda mükemmel bir temizlik sağlar. - Kolay hasar görmez, uzun ömürlüdür. -Kolayca monte edilebilir ve kullanılabilir. - Hızlı hareket eder, tüm maddeleri kolayca toplar.Not: Bazı modeller adaptör sayesinde başlıkta belirtilen marka ve modelle uyumludur.

"Ürünün boyutları şöyle."0.61 G UZUNLUK = 27 GENİŞLİK = 11 YÜKSEKLİK = 7

Paket içeriği;

- Turbo Fırça Emici Kafa

Şeylere dikkat et;

* Desenin elektrikli süpürgenizin altındaki etikette olup olmadığını kontrol edip sipariş verirseniz, herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

* Satın almak istediğiniz ürünün elektrikli süpürgenize uygun olup olmadığından emin değilseniz, elektrikli süpürgenizin altındaki etiketteki desen bilgilerini bize gönderirseniz uyumluluk bilgileri hakkında bilgilendirileceksiniz.

* Ürünlerimiz hasar görmeyecek şekilde paketlenir ve fatura ile birlikte kuruşlanır.

* Söz konusu marka ve model adları, ürünlerin uyumlu olduğu marka ve modelleri belirtmek üzere yazılmıştır.Bahsi geçen markaların ortaklığı ile iş yoktur.

Kaynak TR (Menşei)
Marka Adı Parmis
Vakum Parçası Tipi Fırçalar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız