Sparkly Kırmızı 2022 Dantel Aplike Quinceanera Elbise Kapalı Omuz V Boyun Balo Payetli Tatlı 16 Elbise años vestidos de fiesta

₺6 877.24 ₺6 189.51

Etiketler: turuncu altın elbiseler, sinek omuz elbise, 16 tatlı elbiseler mercan, tanımlanmamış pantolon, parlak dantel külot, tatlı 16 balon kraliyet mavisi, bej saten elbise, artan elbise, ağaç quinceanera elbiseleri, tatlı 16. elbiseler

Stoklarımızda

  • Sku: w224218

BOYUT ÇİZELGELERİ

uyarı: Bu elbiseyi özel boyut ve özel renkte sipariş etmek istiyorsanız,sipariş verdiğinizde rastgele boyut ve renk seçebilir ,ardından özel boyut ve renginiz hakkında bize bir mesaj bırakabilirsiniz .Böylece siparişi aldığımızda istediğiniz rengi ve ölçümleri görebiliriz.

Elbiseyi özel yapmak istiyorsanız, lütfen bize ölçüm listesini aşağıdaki gibi gönderin:

patlatmak

bel

kalçalar

omuzdan yere

RENK ÇİZELGELERİ

tül / dantel

Hakkında

düğün moda pazarında genç bir mağaza.ama fabrikamız 15 yaşında.

Başlangıçta, iç pazara odaklandık ve gelinlik, gece elbisesi, takım elbise ve diğer ürünler sunan birçok çevrimdışı mağaza açtık.Ama sonra bir arkadaşımla tanıştım, Dubai'den yerel bir tedarikçi olan bir kızla.Sık sık şirketimizden çok sayıda gelinlik sipariş ediyor,yerel fiyatın çok yüksek olduğunu söyledi,bu da dış pazarı geliştirip geliştiremeyeceğimizi anlamamızı sağladı ve daha sonra ilk mağazamız "Haziran Sırrı"var.Burada tatmin edici bir hizmet alacaksınız ve güzel etekler alacaksınız ve inanılmaz bir fiyata mal olacaksınız.Seninle tanıştığım anı iple çekiyorum.

En kaliteli kumaşlardan ürettik, her bayan için mükemmel gelinlik tedarik ediyoruz.Paketleme

1. İç paket: Marka logomuzla Opp torba.

2. Dış paket: Kurye çantası

3. Renkli çantalar müşterilerin ihtiyaçlarına göre yapılabilir.

İade ve iade Politikası

1.Öğeyi teslim etmeden önce, boyutu kontrol edeceğiz ve öğenin mükemmel olduğunu onaylayacağız.Ama öğeyi aldığınızda, herhangi bir soru bulursanız, herhangi bir tereddüt etmeden 7 gün içinde bizimle irtibata geçiniz.

2.İadeyi kabul edeceğiz, ancak lütfen öğeyi yok etmeyin, aksi takdirde iadeyi kabul edemeyiz, anlayabileceğinizi umuyoruz, teşekkürler!

3.Sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.Ayrıca size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız ve olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.Biz tüm sorunları çözmek için çok mutluyuz.

4, Bundan memnun değilseniz ve bu bizim nedenimizse, iade tazminatını uygulamanıza yardımcı olabiliriz, ancak bu sizin nedeninizse, bunun için ödeme yapamayacağımız için çok üzgünüz.Anlayışınız için tekrar teşekkürler.

Farkına varmak

1. Doğru boyutu ve rengi seçmek için, herhangi bir sorunuz olduğunda sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

2. Özel yapılmış boyut yapmak için, ürünle ilgili bazı özel istekleriniz varsa ve özel yapmak istiyorsanız, bizim için sorun değil, doğrudan bizimle iletişime geçin.

3. Bilgisayar ekranları, özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında renk sapmalarına sahip olduğundan, ürünlerimizin renginin gördüğünüz fotoğraflarla tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz.Lütfen anlayın.

4. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

5. Zamanında teslimat uğruna, ihtiyaçlarınızın tarihini sağlayan veya hızlı nakliye yolunu seçen türünüzle derinden takdir edilmektedir.

SSS

1, S: Şirketiniz bir fabrika veya ticaret şirketi mi?

C: Evet, biz ticaret şirketiyiz ,ayrıca bazı profesyonel üreticilerimiz var.

2, S: Özel sipariş vermek istiyorum, ne yapmalıyım?

C: Sevgili, elbiseyi istediğiniz beden ve renge göre sizin için özel yapabiliriz, sipariş verdiğinizde Özel Boyutu görebilirsiniz, lütfen seçin, renk hakkında, doğrudan seçebilirsiniz.

3. S: Malları almak ne kadar sürer?

C: Genellikle, siparişinizden sonra, basit elbisesi varsa,bitirmek için sadece 12-15 güne ihtiyacımız var, o zaman partinize veya düğününüze göre farklı nakliye yolunu seçebilirsiniz.Ama karmaşık elbise, 20-25 güne ihtiyacımız var, lütfen anlayın.

4.S: Özel Boyut seçersem veya elbise hakkında bazı değişikliklere ihtiyacım olursa, ekstra ücret ödemem gerekirse?

A: Sevgili, Özel Boyut ekstra ücret talep etmeyecektir,değişiklikler hakkında,eğer küçük değişiklikler ise, daha fazla ücret talep etmeyeceğiz, karmaşık değişiklikler, bu değişikliklere göre bir miktar ücret talep etmemiz gerekiyor.

5, S: Fabrikanız kalite kontrolü ile ilgili nasıl?

C: Kalite önceliktir.Kalite kontrolüne her zaman en başından sonuna kadar büyük önem veriyoruz.Kullandığımız tüm hammaddeler çevre dostudur;

6, S: Göndermeden önce gerçek resimleri görebilir miyim?

C: Talep ettiyseniz bizim için sorun değil,göndermeden önce size gösterebiliriz, ancak lütfen bizimle iletişime geçin veya yapmayacağız.Her gün bitirilemeyecek kadar çok elbisemiz var, bu yüzden anlayabileceğinizi umuyoruz.

Tarz Zarif
Yaş hedefli Tüm yaş
Gerçek Görüntüler No
Model Numarası Ismarlama
Neden Quinceanera
Kol Stili Omuz Kapalı
Malzeme Asetat
Desen Türü Çiçek
Dekorasyon Aplikler, Boncuk, KRİSTAL, Dantel, Payetli
Kumaş Türü Tül
Öğe Türü Quinceanera Elbiseleri
Elbise Uzunluğu Kat-Uzunluk
Yaka V Yaka
Dahili Sütyen Evet
Siluet Balo Elbisesi
Kol Uzunluğu (cm) Kısa
Kaynak CN (Menşei)
Moda Elemanı nostaljik
Marka Adı Faiokaver

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız