Yüksek kaliteli otomatik otomatik grommet presleme makinesi

₺49 358.25

Etiketler: büyükanne dikiş makinesi, tipik dikiş makinesi, milani dikiş makinesi, imparatorluk dikiş makinesi, mn dikiş makinesi, sırupa dikiş makinası, soprre grommet dikiş makineleri, olio dikiş makinesi, oe dikiş makinesi, hmagnet dikiş makinesi

Stoklarımızda

  • Sku: w222644

Elektrikli grommet kuşgözü makinesi

Makine 10mm ve 13mm deliği karşılar .Kuşgözümüz demir ve paslanmaz çelik malzemelere sahiptir .Makinemizle ilgili olarak, daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Tanım:

1.Model D2 kuşgözü makinesi, üst-alt otomatik besleme parçası, elektromanyetik delme parçası ve lazer kılavuz parçasından oluşur , vb .Otomatik olarak mikrobilgisayar tarafından kontrol edilir , bu da çok fazla emek tasarrufu sağlayabilen yüksek verimlilikte çalışabilir .

2.Dört tekerlek, elle iterek hareket edebilen makineyi taşır .Tekerlekler çıkarılırsa tezgah üzerine de sabitlenebilir .

3.Her setin üç düğmesi vardır (kırmızı , yeşil ve sarı renk) , yeşil düğme besleme içindir , kırmızı delme içindir ve sarı sıfırlama içindir .

4.Güç açıkken, makinenin ön kısmındaki kılavuz lazer ışını yanar .İki bölme kovası çalışacak ve kumaşı yuvaya teslim edecek, ardından makine beklemede olacak .Yuva kumaşla dolduğunda, elektrik tasarrufu sağlamak için kovalar duracaktır .

5.Makine delmek için elektromanyetik güçle çalışır. Her göz düğmesi için sadece %1 saniye içinde elektrik kullanır .Sol ayakta durma süresi 3walt'tan daha az elektrik kullanır. Bu nedenle makine çevre koruma, enerji tasarrufu sağlayan bir makinedir .

Özellik

1.Makine, kumaş boyunca hızlı bir şekilde serbestçe delebilir .

2.Bu makine tarafından delinen göz düğmesi çok sağlam ve dönmesi zor .

3.Kılavuz lazer, göz düğmesi ve cetvel arasındaki mesafeyi kontrol eder .

4.Fırlamanın çatlakları yoktur , bu çok güzeldir ve ipi koparmak imkansızdır .

5.Baskı plakası, paslanamayan veya resmi kirletemeyen proje plastiği tarafından tasarlanmıştır .

6.It sprey boya endüstrisi için gerekli ekipmanlardan biridir .Emek tasarrufu , zaman tasarrufu ve iyi delme kalitesi avantajları nedeniyle

Renk Kırmızı
Güç 1500 W
Boyut (L * G * Y) 50 * 65 * 65 cm
Güç Kaynağı Mekaniksel
Sertifika CE ISO
Model Numarası D2, 10mm veya 13mm
Koşul Yeni
Kalite Gerçekleştirilebilir
Gerilim 220V
Ağırlık 41KG
Garanti Bir yıl
Malzeme Yüksek Mukavemetli Çelik
CNC olsun ya da olmasın Normal
Hız 30-50pcs / dak

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız