Araba Elektrikli Kuyruk Kapısı Asansör Özel Mitsubishi Pajero sport 2016 için Otomatik Kontrol Gövde

₺6 150.38 ₺5 658.35

Etiketler: gösterge ışığı pajero, kapak pajero v80, akrilik ışık pajero, radyo pajero spor k90, araba kamerası pajero tr4, pajero l044 ışık, pajero v43 ışık, mitsubishi pajero w43 kolçaklar, radyo araba pajero 2019, pajero mk1 ışık

Stoklarımızda

  • Sku: w202826

Araba Elektrikli Kuyruk Kapısı Asansör Özel Mitsubishi Pajero sport 2016 Akıllı Otomatik Açmak için orijinal Araba Gövde

* Yeni icat edilen elektrikli emme kilidini benimseyerek, kutuplarda ve kontrol kutusunda ve arka düğmede ve diğer parçalarda vb. Tam bir yükseltmeye sahibiz.

* Aynı zamanda,aşırı bir araba ömrü deneyimine sahip olmak için elektrikli tutam önleyici,ayakla etkinleştirilen özelliği de seçebilirsiniz

Ürün resmi:

Ürün açıklaması

1.Orijinal araç uzaktan kumandası ile kontrol edin, bir kez basın hepsini düzeltin.

Kuyruk kapısını açmak/kapatmak için uzaktan kumandaya basın, bunu kolayca yaparsınız.

2.Kolayca sürücü koltuğuna düğmesi,kuyruk kapısı Düğmesi,kontrol.

Ürünümüzün iki düğme kaldırma kontrolü vardır.Konsol ve kuyruk kapısı üzerinde yüklü olması için başka bir ihtiyacı yüklü olması gerek.Kaldırmayı otomatik olarak kontrol edebilirler.

3.Akıllı tutam önlemek, kullanıcı güvenli.

kuyruk kapısı kapanırken, engellere(insanlar veya şeyler) dokunduğunda, otomatik olarak geri dönecek veya orada duracak, böylece sizi incitmekten kaçınacaktır

4.Yüksekliği ayarlayın, kullanıcı dostu.

Bellek yüksekliği: Kullanıcı bagaj kapağını uygun yüksekliğe ayarladı ve ardından tuşa uzun basın.Bir dahaki sefere bu yüksekliği yükseltecek olan "bip ... bip" sesini duyacaksınız.

5.Sesli alarm, zamanında uyarı.

kuyruğu kapattığınızda veya açtığınızda gate.it sürücüyü alarma geçirmek ve hasar veya güvenlik risklerini önlemek için arka durumu bilmek için ses gönderir.

6.Akıllı elektronik emme.

Emme kamyonu kapattığında, çarpma ve gürültüyü önlemek için güçlü emilim meydana gelecektir.

Ürün avantajı

Bir ayak aktive özelliği (İsteğe Bağlı 50 $ ekleyin)

Mevcut Sorunu Çöz

İki eliniz de eşyayı ve anahtarı cebinde tuttuğunda, o anda bagajı yürüyerek açtığınızı anlayacaksınız,hava çok yağmurlu olduğu zaman,bir eliniz şemsiyeyi, diğer eliniz eşyaları taşıyor, bagajı açmanız sizin için çok zor değil mi?......Ellerin yanı sıra, ayağa ne dersin?

Ayakla etkinleştirilen bir özellik, bir tür akıllı gövde sensör sistemidir

Araç sahibini uzaktan kumandayla tanımlayacak ve ardından bagajı otomatik olarak açmak veya kapatmak için tüm ayak yukarı-aşağı işlemini algılayacaktır.

Önlem:

Aracınızın öğemize uyup uymadığını onaylayamazsanız, lütfen referansımız için dört (Ön,arka,bagajı açın) fotoğraf çekin.

(Müşterinin satın almadan önce bize fotoğraf göndermesini öneririz.)

Sertifika CE
Kaynak CN (Menşei)
Marka Adı Leespringcomment

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız