Düşük Fiyat Ve Hızlı Fiber Lazer Markalama Makinesi AKJ1530F1

₺405 924.78

Etiketler: çilekli inek, lv çanta, aromatik mum kaktüs

Stoklarımızda

  • Sku: w201506

3000*Kesme Hızı 18/dk Grafik Biçimi: AI, PLT, DXF, BMP, Dst, Dwg, LAS Desteklenen 1500 mm Ürün Açıklaması Şartname madde değeri Uygulama LAZER KESİM Uygulanabilir Malzeme Akrilik, Cam, Deri, MDF, Metal, Kağıt, Plastik, Plexiglax, Kontrplak, Kauçuk, Taş, Ahşap, Kristal Durum: Yeni Lazer Tipi Fiber Lazer Kesim Alanı, Garanti Servisi Video teknik destek, Online destek, Yedek parçaları Sonra DXP Kalınlığı 0-30mm CNC Kesim ya Evet Puanlar Yüksek Verimlilik Optik Lens Markası II Satan Kökeni Çin Çin Marka Adı AccTek Sertifika ce Lazer Kaynak Marka Au3tech Lazer Head Marka Au3tech Servo Motor Markası DELTA Guiderail Marka HİWİN Kontrol Sistemi Marka Au3tech Ağırlık (KG) 1950KG Anahtar Yerine Au3tech Kontrol Yazılımı SOĞUTMA Modu Soğutma SUYU Değil-VI Garanti 3 yıl Çevrimiçi Destek, Saha montajı, devreye alma ve eğitim, Alan bakım ve onarım hizmetleri, teknik destek, Video, Yürürlükteki alan bakım ve onarım hizmeti, Oteller, Giyim Mağazaları, Sanayi, Malzeme, Eşya, Bina, Üretim Tesisi teftiş çekirdek bileşenleri Tür Yeni Ürün, 2020 Garanti 1.5 yıl Temel Bileşenleri Arama Motoru Optimizasyonu Sağlanan, Makine Tamir atölyeleri, Çiftlikleri, Ev Kullanımı, Perakende, basımevleri, İnşaat , Enerji ve Madencilik, Reklam Şirketi Yerel Hizmet Konumu İngiltere, ABD, Fransa, Almanya Showroom Konumu İngiltere, ABD, Fransa, Almanya Makine Test Raporu Verilir Video giden, Lazer kafası Ürün ismi Fiber Lazer Metal Kesme Makinesi Fiber Lazer Güç 1000 W lazer jeneratör Lazer kafa*3000 İletim Kremayer iletim Düşürücü Fransız MOTOVARİO düşürücü Kılavuz ray Tayvan Hiwin 25mm Rehberi sürücüler Motor ve sürücü Delta servo motor Raylar ve 750 Chilller, Su Soğutma Sistemi Ana Özellikler 1 1500 Baş Kontrol sistemi Au3tech Kontrol Sistemi Çalışma alanı Kesim Au3tech. Uygulamadaha yüksek sertlik, stabilite, şok direnci elde etmek için portal yapı ve entegre döküm çapraz kiriş.

2. En iyi kesme etkisini sağlayan yüksek performanslı lazer kaynağı ve kararlı çalışma Cypcut sistemi.

3. Makine, istikrarlı, verimli ve dayanıklı bir şekilde çalışabilmesini sağlamak için mükemmel bir soğutma sistemine, yağlama sistemine ve toz giderme sistemine sahiptir.

4. Makine, sabit odak uzaklığını ve sabit kesim kalitesini korumak için otomatik yükseklik ayarı yapabilir.

5. Özel CAD / CAM otomatik programlama yazılımı ve otomatik yerleştirme yazılımı, hammaddeden maksimum tasarruf sağlamayı amaçlamaktadır.

Avantajları: 1. Yüksek verimlilik: özellikle yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli lazer kesim için Almanya teknoloji sistemi ile yüksek hızlı dijital hareket kontrolü.

2. Yüksek güçlü fiber lazer kesim makinesinin kesme yuvası çok incedir, bu da 0.05mm.It hassas parçaların yüksek verimlilikle işlenmesi için çok uygundur.

3. Yüksek hassasiyetinden emin olmak için lineer kılavuz rayını yaklaşık 500 kez/dakika yağlayabilen mekanik için otomatik yağlama sistemi.

4. Kararlı çalışma: senkron çift taraflı dişli ve raf tahrikli portal yapının benimsenmesi ve yüksek mukavemetli alüminyum kirişler stabilitesini arttırır.

5. Düşük enerji tüketimi: fotoelektrik dönüşüm oranı %25-30'a kadardır, bu da enerji ve güç tasarrufu sağlayabilir.Bu tip fiber kesme makinesi için elektrik güç tüketimi, geleneksel Co2 lazer kesme makinesinin sadece %20-30'u kadardır.

6. Kararlı çalışma masası ve 20 yıllık kullanım ömrü.

7. Kolay bakım ve yüzey kesme pürüzsüz, hiçbir sıkıntısı, zaman ve emek tasarrufu.

8. Düşük bakım maliyeti: fiber lazer kesim makinelerinin lensi yansıtması gerekmez, bu da çok fazla bakım maliyeti tasarrufu sağlar.Anahtar

bileşenlerin ömrü istikrarlı performansla 100.000 saate ulaşabilir.

Ana parça Örnekleri Ambalaj ve Teslimat Standart ihracat paketi / kontrplak

metal fiber lazer kesim makinesi fiyatı SSS 1. biz kimiz?

Shandong, Çin'deyiz, 2013'ten başlayarak Kuzey Amerika'ya (%15.00), Güney Amerika'ya (%15.00), Orta Doğu'ya (%15.00), Doğu Avrupa'ya (%10.00), Güneydoğu Asya'ya (%10.00), Batı Avrupa'ya (%10.00), Afrika'ya (%5.00), Okyanusya'ya (%5.00), Doğu Asya'ya (%5.00), Kuzey Avrupa'ya (%5.00), Güney Avrupa'ya (%5.00) satıyoruz.Ofisimizde toplam 11-50 kişi var.

2. kaliteyi nasıl garanti edebiliriz?

Seri üretimden önce daima bir üretim öncesi numune;

Sevkıyattan önce daima son Muayene;

3.bizden ne alabilirsin?

CNC Router, Fiber Lazer Kesim Makinesi, Lazer Oyma Makinesi, Lazer Kaynak Makinesi, Lazer Markalama Makinesi

4. neden diğer tedarikçilerden değil de bizden satın almalısınız?

Uygun fiyat, Yüksek kalite, Etkin hizmet

5. hangi hizmetleri sağlayabiliriz?

Ürün ismi Fiber Lazer Metal Kesme Makinesi
Soğutma Sistemi Su Soğutucuları
Model Numarası AKJ1530F1
Kontrol sistemi Au3tech kontrol sistemi
Kaynak CN (Menşei)
Çalışma alanı 1500 * 3000 mm
Sertifika ce
Motor ve Sürücü Delta Servo Motor ve sürücüler 750w
Düşürücü Fransız MOTOVARİO redüktörü
Fiber lazer gücü 1000W lazer jeneratörü
Lazer kafası Au3tech kesme kafası
Kılavuz rayı Tayvan Hıwın 25mm kılavuz raylar
Marka Adı ACCTEKNAME
Transmisyon Raf ve pinyon şanzıman
Akıllı Cihaz mı Evet

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız