Seksi Altın Halat Gladyatör Sandalet Tasarım Kayış Çapraz Dantel-up Yüksek Topuklu Kadın Sandalet Moda Elbise Ayakkabı Artı Boyutu 10

₺2 607.39 ₺1 329.79

Etiketler: macbook air şarj cihazı, boncuklu perdeler, ayarlanabilir kollar cb650

Stoklarımızda

  • Sku: w19737

Mağazamıza Weclome!en yeni sıcak satış bayan pompaları, çeşitli yüksek topuklu ayakkabılar, botlar almanıza yardımcı olabiliriz ... İstediğiniz her şeyi satın alabilirsiniz.herhangi bir soru, benimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen!

PS: Astarı uzunluğu genellikle 0-1. 5 cm daha uzun ayak uzunluğu, ve 0-2 cm daha uzun için ince veya sivri ayakkabı

Fabrika Gerçek Fotoğraf

1. Özelleştirilmiş Özelleştirilmiş ayakkabıları kabul ediyoruz.İhtiyacınızı karşılamak için kendi fabrikamız var.Tüm ürünlerimiz yüksek kaliteyi sağlamak için gelişmiş ekipman ve sıkı kalite kontrol prosedürleri ile üretilmektedir. 2. Nakliye Süresi Stok ayakkabıları gönderilebilir ve 1-3 gün içinde size takip numarası verebilir.Bazı yeni stil veya diğerleri sizin için hazırlamak için yaklaşık 3-7 gün gerekir.Acil siparişiniz varsa, lütfen benimle iletişime geçin. 3. Sevkiyat Yolu ve Teslimat Süresi: ( biraz uzak bölge bölge hariç ) Çin yazı 35days 25 (biraz uzak bir ülke veya 1 Hongkong post air mail: 10-35days EMS: 7-15 gün DHL: 3-7gün Kalite Garantisi 45days 25 (uzak bir ülke veya bölge) Epacket: 10-25days ilçe -) hava postası: 10-30gün kayıtlı. Tüm ürünler gemiden önce iyi kalitede olmuştur.Kırık bir öğe alırsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin ve bize fotoğraf çekin, sorunu çözmek için araştıracağız ve değiştireceğiz. 2.Aldığınız mallar ile sayfadaki resimler arasında ürünün renginde bir miktar fark vardır ,normaldir ,Eğer kabul edemezseniz, lütfen bu ürünü satın almayın .Geribildirim hakkında Eğer unsatisfactorily öğe alırsanız, pls bize olumsuz görüş ve iletişim bırakmayın!İletişim her zaman herhangi bir sorunu çözmenin en iyi yoludur.Sizin için herhangi bir sorunu çözeceğimize söz veriyoruz!

satıcı tavsiye

Tarz klasikler
Yan Vamp Tipi Açık
Dış Taban Malzemesi EDA
Topuk Yüksekliği Süper Yüksek (8 cm-up)
Neden Ofis ve Kariyer
Kapatma Türü Bağlamak
Bölüm Adı Yetişkin
İç taban Malzemesi EDA
Sandalet Tipi Çapraz Kayış
Model Numarası Kadın Sandalet
Astar Malzemesi PVC
Marka Adı Gullick
Üst Malzeme PVC
Moda Elemanı Çapraz bağlı
Topuk Tipi İnce Topuklu
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Platformlarla No
Arka Sayaç Tipi Ön ve Arka Kayış
Desen Türü Katı
Öğe Türü Sandalet

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız