Araba Gövde Çadır Açık Öz-sürüş Turu BARBEKÜ kamp araba çadırı Kuyruk Uzatma Çadır Tente Yağmur Geçirmez Arka Çadır Tente İçin Araba MPV

₺2 805.13 ₺1 009.78

Etiketler: güneş şemsiyeleri güneş gözlüğü, araba ışık 3860, natuerhike kamp ekipmanları, zinon araba ışık, büyük çadırlar açık kamp, niro araba bagaj çadırı, teppee kamp çadırı, para kamp çadırı, tart çadırı, koruyucu araba tentesi

Stoklarımızda

  • Sku: w191897

Araba Gövde Çadır Açık Öz-sürüş Turu BARBEKÜ kamp araba çadırı Kuyruk Uzatma Çadır Tente Yağmur Geçirmez Arka Çadır Tente İçin Araba MPV

Mermi Noktaları: 1、Pop-up Tasarım ve Taşınabilirlik: Montaj olmadan birkaç saniye içinde açılır ve katlanır.

2、Yırtılmaya karşı koruyucu: Mükemmel yırtılmaya karşı koruyucu sınıf malzeme süper dayanıklıdır .Çadır, uzun servis ömrüne sahip yırtılmaya karşı dayanıklı 210D Oxford kumaştan yapılmıştır.

3、Geniş İç Mekan: İnsanlara geniş bir iç mekan sağlayın.Büyük giriş ve büyük arka kapı 360 mı sağlıyor?daha iyi vücut ısısı ve temiz hava için derece havalandırma.

4、Taşımak için Uygun: Arka tente katlanması ve saklanması kolaydır, taşınması ve saklanması kolaydır ve sizin için çok fazla yer kaplamaz.Taşıma çantası saklama çantası, taşıması kolay.

5、Çok amaçlı: Barınağı araçlara, Suv'lara, mpv'lere, kamyonlara, hatchback'lere ve arabalara sabitleyin ve köşk olarak kullanın.Daha geniş alan, istikrarlı yapı, tekne, kamp, sürüş gezileri, spor etkinlikleri ve festivaller için uygundur.

Özellikler:

1. Ana malzeme: 210D Oxford kumaş (su geçirmez) yükseltme orijinal kumaş kalitesi, dayanıklılık ve su koruyucu son derece geliştirilmiştir.

2. Kanca ve halka tokası: Aracın iç hesabı ile dış hesabı arasındaki yapışma haslığını arttırmak için, sağlam olan yapıştırma için yaklaşık 6 metrelik bir kanca ve halka şeridi kullanılır.

3. Bağlantı: Çadır ile aracın arkası arasındaki arayüz, aracın arkasıyla tamamen kapatılabilen bir lastik bant ile bağlanır.Çadırın ve arabanın entegrasyonunu sağlamak için araba tarafını çekmek için yan tarafta güçlü mıknatıslar vardır.

4. Güçlendirme: özellikle aracın alt kısmı ile bağlantıyı güçlendirmek ve rüzgar direncini arttırmak için çadırın altına ipli tokalar ekleyin.

Özellikler:

Ürün adı: Arka Çadır

Ürün Tipi: Kamp çadırı

Uygulanabilir sayısı: iki kişi

Ürün boyutu: yaklaşık 245*200 * 220 cm/96.46*78.74*86.61 içinde

Katlanır boyutu: yaklaşık 40 * 12*40 cm/15.75*4.72*15.75 içinde

Renk: mavi

Dış hesap: 210D Oxford kumaş (su geçirmez)

Dahili hesap: B3 siyah yoğun net

Stil fonksiyonu: su koruyucu, süper hafif, piknik, bisiklet, gece balıkçılık

Ambalaj Listesi:

Araba Arka Çadır*1

Not:

Aydınlatma ve ekran ayarlarındaki farklılıklar nedeniyle, ürünün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Nedeniyle farklı manuel ölçümler, hafif boyut farklılıkları izin lütfen.

Kaynak CN (Menşei)
Marka Adı Aı ARABA EĞLENCESİ

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız