Tilta Nucleus-Nano Motor WLC-T04*M2 Kablosuz takip odak motor için ROİN S için SONY A7 GH5 S1H 5D MARK 4 Fujifilm XT3

₺5 442.15 ₺2 775.50

Etiketler: çanta fujifilm xt3, tılta nucleus m lanc kablosu, raylı sistem takip odak, kafes gh5 l, fujifilm xt 1 kafası, em s1h lambası, xt3 menteşeleri, film lumix gh5, tilta nucleus banyo, etiket sony a7s

Stoklarımızda

  • Sku: w165812

[xlmodel]-[fotoğraf] - [0000] Fotoğraf Listesi

[xlmodel]-[özel]-[8888] Daha Fazla Bilgi

TILTA Nucleus-Nano Motor TAKIMI WLC-T04-M2

Nucleus-Nano, el tipi gimbal için özel olarak tasarlanmış devrim niteliğinde bir kablosuz lens kontrol sistemidir systems.It tek bir operatörün gimbalini aynı anda çalıştırırken bir mercek dişlisini kontrol etmesini mümkün kılar.Nano sistem, tüm DSLR, aynasız ve değiştirilmiş cine tarzı vintage fotoğraf lensleriyle uyumludur!

Nucleus-Nano, son teknoloji ürünü güç tasarruflu minyatür bir motor kullanıyor.Nano Motor özellikleri düşük gürültü ve yüksek torque.It sessiz hassasiyetle süper hızlı odak çekimleri yapabilir!Dahili 15mm çubuk adaptörü, çok çeşitli kamera kuleleri ve profesyonel montaj çözümleri ile esneklik ve uyumluluk sağlar.

Motor, Mikro USB bağlantı noktası üzerinden güç sağlamak için 5-18V giriş toleransına sahiptir.Bu, motorların gücünün G2X tilt motors 5V Mikro USB çıkışından veya bir P-tap ile 5V Mikro USB kablosuna (ayrı satılır) çekilmesini sağlar.

Nano Motor, Nano El Çarkı Kontrol Cihazı ile doğrudan iletişim kuran kendi dahili motor sürücüsüne sahiptir.Bu, teçhizatınıza ayrı bir MDR takma ihtiyacını ortadan kaldırarak daha kompakt bir kamera kurulumu ve daha hızlı bir kurulum süresi sağlar.Nano Motoru ve Nano El Çarkı Denetleyicisini aynı kanala ayarlamanız yeterlidir ve tam kontrole sahip olursunuz.Hem Nano El Çarkı Denetleyicisinin hem de Nano Motorun kablosuz menzili 300 feet'tir!

Motor, Nano El Çarkı Kontrol Cihazında A-B limitlerini ayarlayabilme özelliği ile yakın odakta ve sonsuzlukta sert uç duraklarına sahip olmayan lensler kullanıyorsanız, lensin otomatik kalibrasyonunun yanı sıra manuel kalibrasyona da izin verir.Her motorun, çoğu sinema lensi için standart dişli boyutu olan 0.8 modu vardır.Nucleus-Nano Motorun 5.5 V'deki torku 0.65 Nm'dir ve 14.8 V'de 1nm'dir

Nano Motor ayrıca Nucleus-Ms FİZ el ünitesine ve el tutamaklarına bağlanabilir ve motoru uygun gördüğünüz şekilde kontrol etmenin çeşitli yollarına izin verir.

Son olarak, Nano sistem, sistem için sunduğumuz birkaç farklı kablo aracılığıyla çok sayıda kamera sistemi için kayıt Çalıştırma / Durdurma işlevi sağlayabilir.

Pls kamera, lens ve pilin olmadığını unutmayın included.it göstermelik.

Not:

1. Teslimat için geçerli telefon numaranız gereklidir.Aksi takdirde teslimatı garanti edebiliriz.

2. Fiyatımız ithalat vergisi, yerel vergiler, KDV veya diğer gizli ücretleri içermez.Bu masraflar alıcıların sorumluluğundadır.Lütfen satın almadan önce ülkenizin Gümrük idaresine danışın.

3. Biz www.damatevi.com.tr tarafından bu öğeyi gemi standart nakliye veya DHL hızlı kargo seçiminize göre.Güney Amerika ve Orta Doğu'dan geliyorsanız, nakliye detayları için lütfen bizimle iletişime geçin.

Model Numarası WLC-T04-M2
Paket Evet
Kaynak CN (Menşei)
Marka Adı noircerfcomment

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız