DIY Ahşap Kız Dollhouse Minyatür mobilya kiti İle ışık Aksesuarları Yazlık bebek evi Casa Oyuncaklar Yetişkinler için Doğum Günü Hediyeleri

₺963.75 ₺558.94

Etiketler: dıy minyatür vidalar, minyatür dıy lambalar, minyatür elf fimo dıy, minyatür dıy cam, çerçeve 3d dıy minyatür, dıy kapanışları minyatür, dıy minyatür dayanıklı, dıy minyatür figürler, dıy minyatür camper, paletler dıy odası

Stoklarımızda

  • Sku: w130246

Öğe parçaları ile birlikte gelir, görüntülenen tüm mobilya içerir, kendiniz monte edilmesi gerekir.

Malzeme:

ahşap, kumaş, kağıt, reçine, plastik, matel

Özellikler:

1.Bitmiş Boyutu (L * W * H): aşağıdaki resimde gösterildiği Gibi 2. Ölçek: 1: 24 3. Durum: 100 % Yeni ve stokta

Not:

1. Uluslararası nakliyede pil, alkol, pigment ve tutkal yasaktır.Satın aldığınız ürün bu öğeleri içeriyorsa, onu çıkarmak zorundayız.Anlayış ve destekleri için teşekkür ederiz. 2. Dahil değildir tutkal/araçları/pil / müzik kutusu. 3. Kullanım kılavuzu: pakette renkli talimatlar ile.Ve bu Çince versiyonu.

Öğe Ekranı:

Dikkat:

1. Bilgisayar monitörü ayarları nedeniyle renkte biraz fark olabilir. 2. Ölçüm yöntemindeki farkla, lütfen 1-3 cm boyut sapmasına izin verin (1 cm=0.39 inç, 1mm=0.039 inç).Anlayışınız için teşekkür ederiz!!

İade veya Değişim:

Ürünümüzden memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir.

Geri bildirim:

1. Eğer ürünlerimizden memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen genel bir Ayrıntılı Satış Değerlendirme(DSR) 5 Yıldız. 2. Eğer memnun değilseniz, negatif geribildirim bırakmayın lütfen.Doğrudan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin ve size iyi bir satış sonrası hizmet sunacağız.

Özellik 2 ahşap yapıcı, minyatür bir ev inşa et
Hediye Noel Hediyesi, doğum günü hediyesi, tatil hediyesi
Cinsiyet Üniseks
Uyarı Ateşten Uzak
Boyutlar Resim olarak gösterir
Model Numarası Resim olarak gösterir
Kaynak CN (Menşei)
Önerilen Yaş 12+y
Özellik 1 El yapımı İnşaat
Destek Damla nakliye ve toptan, Hızlı Teslimat
Öğe Türü Bebek Evleri
Malzeme Odun, Kağıt Ahşap Metal Plastik

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız