En Kaliteli 50 adet / grup 76mm Temizle Faceted Kristal Kabuk Avize Asılı Parçaları Cam Suncatchers kolye Lamba + ücretsiz yüzükler

₺2 348.33 ₺2 207.43

Etiketler: nike kazak, denizci satürn, estetik bileklik telefon kılıfı

Stoklarımızda

  • Sku: w112202

50pcs/lot 76 mm Açık Yönlü Kristal prizmalar parça Cam Suncatchers:Açık Boyutu:76 mm Kalite seviyesi: Üst Miktar:50pcs/lot Ambalaj: Bu yüksek kaliteli Kristaller dekoratif yollar,çok sayıda zevkinize uygun, kullanılan düğün dekorasyon,kristal Avize yedek,X gibi olabilir tek Tek güvenli paketi Kullanın:-ağaç dekorasyon,Oda&Pencere Dekorasyonu 100% yeni ve yüksek kaliteli herhangi bir Renk akrilik ya da plastik halde Lamba+ücretsiz yüzük kolye Malzeme: K9 kristal, Not: vb Asılı Avize.Hayal gücünüzün bu harika ışıltılı kristalleri çevrenize belirli bir çekicilik ve güzellik katacak yaratıcı bir sanat nesnesi haline getirmesine izin verin.Büyük miktarda ihtiyacınız varsa, pls bize mesaj bırakın, size iyi ürün ve hizmetler sunacağız.

GÖNDERİ a. biz dünya çapında gemi, biz www.damatevi.com.tr üzerinden mal gemi olacak standart Nakliye/ÇİN POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX / TNT......b.Size en ekonomik ve güvenilir nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ancak bazı zamanlarda uluslararası teslimat yerel gümrüklere ve posta servisine çok bağlı.c. Öğenizi zamanında almazsanız, daha fazla yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.Herhangi bir hasar veya kayıptan biz sorumlu olacağız.nakliye sürecinde ortaya çıkan, ancak yüksek kaliteli bir fotoğraf çekebilir ve bize gösterebilir misiniz?PEYMENT a.Ödeme koşullarının çoğu Emanet,SRİLL,VİSA,WESTERN UNİON,QİWİ cüzdanı,KREDİ kartı ile kabul edilebilir.b. Ödeme işlemi sırasında sorunlarla karşılaşırsanız, lütfen yardım için bizimle iletişime geçin.c. Emanet çok güvenli ve kullanışlıdır.GERİ BİLDİRİM Siparişiniz için teşekkür ederiz, keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanızı dileriz.a. ürünlerimizden memnun iseniz, pls bize olumlu bir geribildirim bırakın.sen de b '5 YILDIZLI' bir geri bildirim vereceğiz.Olumlu geribildirim ayrılmadan önce eğer mallar ile tatmin değilseniz, pls bize ulaşın,elimden sorunumuz sovle için elimizden geleni yapacağız.

Genişlik 54mm
Malzeme K9 Kristal
Kalite Üstlük
Kullanmak Avize Parçaları, Aydınlatma Kolye
Marka Adı TZ
Renk Açık
Uzunluk 76mm
Öğe Türü Kristal Avize
Çap 54mm
Model Numarası E-116
Boyut 76mm

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız