ModBus RS485 Açık Kapalı Gaz Algılama Modülü Amonyak Voc Sensörü Monitör Hava Kalite Kontrol Röle İle

₺5 837.27 ₺5 545.40

Etiketler: modül rel rs485, korins güç ölçer, karşı amonyak, honeywell modbus sensörü, maxima hava kalitesi sensörü, widi güç ölçer, sensör redoks modbus, takometre modbus, rfıd rs485 sensörü, gaz sayacı modbus çıkışı

Stoklarımızda

  • Sku: w10602

Logoele'ye hoş geldiniz !

Ürün çeşitliliği nedeniyle tüm ürünleri internete yüklemek mümkün değildir.İstediğiniz ürünleri bulamıyorsanız, çevrimiçi müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.Tek elden sensör tedarikçisi OEM ve ODM'yi destekleyin Yüksek hacimli ürünlerin istikrarlı temini Miktar ne kadar fazla olursa fiyat o kadar ucuz olur Satış sonrası teknik servis desteği

Ana ürünler: sıcaklık ve nem sensörü, gaz sensörü, su kalite sensörü, sıvı seviye sensörü, toz sensörü, aydınlık sensörü, Ultrasonik sensör, lazer sensör, Kızılötesi sensör, akım sensörü, röle modülü, kalkınma kurulu, haberleşme modülü, elektronik modül, güç modülü , diğer aksesuarlar, vb.

RS485 amonyak gazı algılama kontrolörü hava kalitesi izleme ekipmanları voc sensörü Ürün Açıklaması

VOC verici, RS485 arayüzü, standart MODBUS-RTU protokolü kullanan RS485 veri yolu tipi sensördür, çok noktalı izleme, ağ oluşturma ve uzaktan veri iletimi gerçekleştirebilir.Faydalı model, özellikle halka açık yerlerde, fabrikalarda, depolarda vb.Amonyak izlemeye ihtiyaç duyan yerler için çeşitli yerler için uygundur..

Mühendislik ağı ve endüstriyel uygulamaları kolaylaştırmak için bu modül, iki gelişmeyi desteklemek için endüstride yaygın olarak kullanılan MODBUS-RTU iletişim protokolünü kullanır.Kullanıcıların modül verilerini iletişim protokolüne göre sorgulamak ve ayarlamak için yalnızca herhangi bir seri iletişim yazılımı kullanmaları gerekir.

VOC vericisi, çekirdek algılama olarak profesyonel VOC gaz konsantrasyon sensörü sensörünü kullanır device.It geniş ölçüm aralığı, yüksek hassasiyet, iyi doğrusallık, iyi çok yönlülük, kullanımı kolay, kurulumu kolay, uzun mesafe iletimi, uygun fiyat vb. Özelliklere sahiptir.

VOC Özeti

(Uçucu Organik Bileşikler) VOC, yaygın Sanayi üretiminde solvent olarak kullanılır ve atmosfere kullanımdan sonra dağıtılır gibi uçucu organik bileşikler denir.Bu aşamada, geniş bir uygulama yelpazesi petrokimya, baskı, Suni Deri ve elektronik bileşenler, boya ve ilaç kabartma vardır.

Konularda dikkat gerektiren :

1. Silikon buharlarına maruz kalmaktan kaçının.Sensörün yüzeyi silikon buharı ile kaplanırsa, sensörün hassas malzemesi sensörün hassasiyetini bastırmak için sarılır ve geri kazanılamaz.Sensörler, bunları silikon yapıştırıcılar, saç jelleri, silikon kauçuk, macun veya plastik katkı maddeleri içeren diğer silikonlardaki olası yerlere maruz bırakmaktan kaçınmalıdır.

2. Yüksek aşındırıcı ortama maruz kalmaktan kaçının.Yüksek konsantrasyonlarda aşındırıcı gazlara (H2S, SOX, Cl2, HCl vb.) Maruz kalan sensörler.) sadece ısıtma malzemelerinin ve sensör kablolarının korozyonuna veya tahribatına yol açmaz, aynı zamanda hassas malzemelerin özelliklerinde geri dönüşü olmayan değişikliklere neden olur.

3. Alkali, alkali metal tuzları, halojen kirliliği ortamına maruz kalmaktan kaçının.

4. Bir VOC testi olarak, önemli bir çalışma ortamında, sensörün VOC gazına duyarlılığını sağlamak için düzenli olarak, genellikle bir döngü için 3 aydan altı aya kadar test edilmelidir.

Alıcı Geribildirim

Bizimle iletişime geçin

Ana ürünler

Ölçüm Aralığı 0-500ppm
Ağırlık 300g
Teori Yarıiletken / elektrokimya
Çıkış sinyali Modbus RS485
Tepki Süresi 6 dakika
Besleme Gerilimi DC12-24V
Model Numarası D125
Kaynak CN (Menşei)
Tip El Aleti Parçaları, Hava kalitesi sensörü
Marka Adı LanYuXuan. KGM, LOGOELENAME
Ölçüm hatası ±%3 FS (25℃)
Boyut 117mm*87mm*51mm
Menşe Yeri Guangdong, Çin
Tanım Hava kalitesi sensörü
Kullanma Hava kalitesi sensörü, Gaz sensörü
Çıktı RS485
çözme gücü 1ppm
Çalışma ortamı -10℃~65℃, 0-90%RH

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız