Paslanmaz Çelik Kısa Shifter Ayarlanabilir Yükseklik Çift Viraj ile Uyumlu Honda Civic için B & D

₺1 164.10 ₺651.94

Etiketler: gadgets kadınlar ayarlanabilir, telefon halkası ayarlanabilir, fan ayarlanabilir güç, romper kadınlar ayarlanabilir, trendy ayarlanabilir yüzük, kadın takım elbise ayarlanabilir, kadın yüzük ayarlanabilir, güç değiştirici, slaytlar kadınlar ayarlanabilir, halka tıbbi ayarlanabilir

Stoklarımızda

  • Sku: w84232

Paslanmaz Çelik Kısa Shifter Ayarlanabilir Yükseklik Çift Viraj ile Uyumlu Honda Civic için B & D

1. Vites kolu pivot topu son derece ayarlanabilir, vites kolu yüksekliği ayarlanabilir ve vites kolunun ofset dirseği birkaç farklı konuma döndürülebilir.

2. Ayarlanabilir pivot topu, kullanıcının istenirse vardiya atışını kısaltmak için pivot topunu vites çubuğuna daha yükseğe geçirmesini sağlar.

3. Kısa Vardiya Uzantısı tercihinize göre uzunluğu ayarlayabilir ve daha rahat bir deneyim sağlayabilir ,Kısa Vardiya Uzantısı Parlak ve güzel bir yüzey ile uzun süre kullanılabilir, solmaz ve korozyona karşı dayanıklıdır

4. Ayar için tüm donanım, ara parçalar ve altıgen tuşlar kitimize dahildir.

5. Pivot bilye malzemesi sürtünmeyi azaltmak ve kaymayı daha da pürüzsüz hale getirmek için pirinçle değiştirildi.Ayrıca kütük dirseğindeki bağlantı noktasını daha güçlü hale getirmek için yeniden tasarladık.Lütfen kalitenin gerçekten ayrıntılarda olduğuna inanın.

Ürün adı: Vites kolu genişletici

Araç Markaları için / Modeli: Honda

Honda Civic B & D Serisi için

Honda Civic 88-00 için

Honda Del Sol 93-97 için

Acura Integra 89-01 için

Ürün kurulumu:

1. Orijinal aracın dişli kafasını çıkarın.Genel olarak, dişli kafası çubuğunda doğrudan döndürülebilen dişli dişler vardır.Bazılarında kart pozisyonu var. (Bazı modellerin vites kafası ve vites kolu bir düzenektir ve çıkartılamaz)!

2. Ardından, dişli kafası uzatma çubuğunun alt halkasını orijinal aracın dişli çubuğuna sıkın, ardından dişli kafasını takın, konumu hizalayın ve ardından vidaları takılı altıgen anahtarla sıkın!

Renk: Siyah + Gümüş

Malzeme: alüminyum alaşım + paslanmaz çelik

Paket içeriği:

1 x Vites Topuzu Uzatma Çubuğu

1 x anahtarı

1 x adaptörü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

Kaynak CN (Menşei)
Malzeme Alüminyum alaşımlı paslanmaz çelik
Ürün ismi Vites kolu genişletici

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız