Vintage demir avize tavan yaratıcı kolye ışıkları lamparas de techo lampes suspendues nordic dekorasyon ev

₺3 597.04 ₺2 877.63

Etiketler: 1 yaşındaki çocuklar için oyuncaklar, gucci erkek güneş gözlüğü, beyaz ceket siyah punk gömlek

Stoklarımızda

  • Sku: w58178

İlgili kişi: Mr. Huang 15900074811

1. ödeme: Ali doğrudan Alipay işlemi ile sipariş verir veya çevrimiçi bankacılık havalesi ödemesini seçer.Mağazamızın fiyatı teklif içindir ve pazarlık yapmayı reddediyoruz.

2. Malların nakliye Açıklama: fiyatı kargo ve ışık kaynağı içermez.Her alıcı olarak farklı bölgelerde bulunan ve her ürünün hacmi ve ağırlığı aynı değildir, doğru yük belirlemek, bu yüzden sipariş ve iletişim & nbsp lütfen edemeyiz; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; navlun Müşteri Hizmetleri doldurun, hiç yük olmadan mal teslim edebiliriz.

3. Nakliye talimatları: malların büyüklüğüne ve hacmine göre, ekspres teslimat veya lojistik gönderilip gönderilmeyeceğine karar verilir.Genellikle, lojistik ekspres teslimattan bir veya iki gün daha yavaştır.Lojistik şirketlerimiz kapıdan kapıya teslimata sahiptir ve kendi kendine teslimat için navlun nispeten ucuzdur.

Aksesuarlar hakkında: lamba tutucu, güvenli ve dayanıklı olan 3C sertifikalı E27 spiral lamba tutucuyu benimser.Süspansiyon telinin standart konfigürasyonu 1.2 m 0.75 kare teldir.Tel uzunluğu ayarlanabilir.Lütfen müşteri hizmetlerine başvurun.Parti içinde farklı renklere ihtiyacı olan müşteriler Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin.

5. Söz veriyoruz: (1) alıcı, nakliye sürecinde meydana gelen hasarın, ekspresi aldıktan sonra 3 gün içinde fabrikamızın sorumluluğunda olduğunu ve hasarı bir kerede telafi edebileceğini teyit edecektir.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; (2) bir yıllık ürün kalite güvencesi ve parça garantisi sunuyoruz, ampul ve cam garanti kapsamında değildir.

Gövde Malzemesi Alüminyum Alaşım
Gerilim 110V, 220V
Sertifika KHK, ce, CQC, EMC
Bitirmek demir
Model Numarası 1
Tarz Modernlik
Gölge Yönü Hiçbiri
Garanti 1
Işık kaynağı LED Ampuller
Özellikler 1
Gölge Türü Gölgesiz
Güç Kaynağı AC
Kısılabilir No
Kurulum Türü Gömme Montaj
Kaynak CN (Menşei)
Taban Tipi e27
Marka Adı NoEnName_Null
Anahtar Tipi Basmalı düğme Anahtarı
Ampuller Dahil mi Evet

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız