1 ADET PC03-5 Taşınabilir Sınıf Elektrostatik Püskürtme Makinesi 220 V Taşınabilir Ayarlanabilir Sac Konut Küçük Sprey Ekipmanları

₺3 000.64 ₺2 670.57

Etiketler: sırt çantası çocuk, vizon kirpikleri, afult 2 ton glitter ayakkabı

Stoklarımızda

  • Sku: w54675

1 ADET PC03 - 5 Taşınabilir Sınıf Elektrostatik Püskürtme Makinesi 220 V Taşınabilir

Ayarlanabilir Sac Gövde Küçük Püskürtme Ekipmanı

Anlamak için başka bir şey varsa, lütfen bize ulaşın ve biz dikkatle size cevap verecektir.

Ürün teşhir

Renk üzerinde hiçbir gereksinimleri varsa, renk rastgele sevk

Bu ürün, iş parçanızın iyi görünmesini sağlamak için dış metal enjeksiyon kalıplamanız için ideal püskürtme aracıdır ve durable.It herhangi bir metal parçayı püskürtebilir.Oluşan sprey yüzeyi çeşitli kimyasalların ve ultraviyole korozyonunu önleyebilir rays.It sıvı spreyden çok daha güçlüdür ve normalden on kat daha güçlüdür paint.In üretim sürecinde, organik çözücünün eklenmesine gerek yoktur, toksik uçucu maddeler üretilmez ve çevre kirliliğine neden olmaz.

Bir.Güç gereksinimleri: AC220V (makine kullanılırken topraklanmalıdır)

İkili.Hava kaynağı gereksinimleri: Kullanılan basınçlı hava basıncı 0,5 ile 1,2 arasında olmalıdır kg.It 1.0 kg kullanılması tavsiye edilir ve şu anda hava basıncı en ideal olanıdır.

Üç.Çevresel gereksinimler: iyi havalandırılmış ve kuru.

Dört.Ağırlık yaklaşık: 3.2 kg

Beş.uyarı:

1. Makine yüksek voltajlı statik elektrik ürettiğinden, kullanıcı çalışma yerini ve ekipmanı kullanmalıdır. dry.In ayrıca, makine topraklanmalıdır safely.Do topraklama fişini çekmeyin.Bu, makineyi korumak ve elektriği önlemek için önemlidir shock.To tehlikeden kaçının, deşarj her kullanımdan sonra deşarj iğnesini topraklama kelepçesine takın.

2. Plastik toz parçacıkları havaya düştüğünde, yangın kaynağına çarpacak ve yanma ve patlama tehlikesi olacaktır.Bu nedenle, tüm gizli tehlikeler ortadan kaldırılmalı ve tüm kaynaklardan izole edilmelidir. ignition.Do yerdeki plastik tozu temizlemek için elektrikli süpürge kullanmayın.Kişisel güvenliğinizi korumak için çalışma sırasında toz kapağı takın.

Altılı.Kullanmadan önce hazırlık:

1. Püskürtülen parçaların hazırlanması: Püskürtülecek parçaların yüzeyi paslanmalı, yağdan arındırılmalı, fosfatlanmalı ve parçalar kuru, pürüzsüz ve temiz bir yüzeye sahip olmalıdır.

2. Püskürtülen parçaları pişirme için fırına yerleştirmek için fırınlardan birini hazırlayın.Püskürtülecek parçalar tercihen metal serpme makineli bir fırına asılır.

3. Püskürtücü ile aynı güç kaynağını ve prizi hazırlayın.Güç kaynağının emniyetli bir zemine sahip olması gerekir.

4. Gaz kaynağını hazırlayın.Gaz kaynağı basıncı genellikle 0.5 kg ila 1.2 kg arasındadır. kg.It 1.0 kg gaz kaynağı basıncı kullanılması tavsiye edilir.

5. Kuru plastik tozu şişeye koyun.Plastik toz, şişenin tabanından yaklaşık 5 cm uzaklıktadır.

Yediler.Genel sorun giderme:

1. Püskürtülen yüzeyin toz yüzeyi bir yığın oluşturmak için çok kalındır ve püskürtülen yüzeyin yüzeyi grenli olacaktır.Plastik toz birikimi hava kullanılarak üflenebilir.

2. Polyester tozu pişirildikten sonra, plastik yüzeyde grenliğe neden olur, bu nedenle yüzey tozu tabakasının kalınlığını kontrol etmek gerekir.Elde edilen granül plastik yüzey 400 grit zımpara kağıdı ile düzleştirilerek tekrar püskürtülebilir.

3. Püskürtülen yüzey pürüzsüz değildir veya aşağıdakilerden kaynaklanan gözeneklere sahiptir humidity.It kuru plastik tozu veya su buharı ayırıcısını değiştirmek gereklidir.

4. Tabanca toz püskürtmezse, hava basıncının çok düşük olması veya su buharı ayırıcısındaki suyun çok fazla olması, emme havasının tıkanmasına ve su buharı ayırıcısını değiştirmesi gerekmesine neden olabilir.

5. Püskürtme kalıplama sırasında plastik toz dağılımının yönü, boşaltma iğnesi uç dağıtıcısı ile tabanca gövdesi arasındaki mesafeyi ayarlayabilir.

6. Parçanın yüzeyinin pişirildikten sonra ideal olarak püskürtülmediği tespit edilirse, tekrar püskürtülmesi gerekir.Daha sonra parçalar 400 grit zımpara kağıdı ile zımparalanabilir ve daha sonra eşit şekilde püskürtülebilir ve daha sonra bir fırında pişirilebilir.

7. Silginin yüksek voltajlı statik elektrik üretmediği tespit edilirse, lütfen kontrol etmek ve onarmak için profesyonel bir bilgi elektrik mühendisine sahip olun, kazaları önlemek için otomatik olarak kullanmayın.

Müşteri Memnuniyeti:

"Satıcının nakliye yöntemi"ni(368.42 usd) seçerseniz, gönderiyi deniz yoluyla düzenlemenize ve en yakın limana teslim etmenize yardımcı olacağız!

Deniz yoluyla nakliye, hedef limana geldikten sonra, alıcının gümrük işlemlerini yapmak ve malları almak için varış limanı ücretlerini (terminal taşıma ücretleri, belge ücretleri, depolama ücretleri vb.), vergiyi ödemesi gerekir.

not İngilizce kullanım kılavuzu
Tip Dikey
Renk sarımsı, Siyah
Marka Adı LZHZXY
Güç 3.3 W
Gerilim 220V
Model Numarası PC03
Koşul Yeni

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız