Araba elektronik gaz kelebeği kontrol ünitesi Araba Aksesuarları Güçlendirici Hızlandırıcı Komutanı MERCEDES BENZ C Sınıfı W204 2007-

₺3 895.24 ₺2 376.10

Etiketler: paspaslar mercedes w204, mercedes w204 kapakları, a209 gaz kelebeği gövdesi, klip mercedes w204, mercedes w204 kiti, w204 gaz kelebeği gövdesi, şanzıman mercedes w204, mercedes benz w204 komutası, mercedes w204 balast, w204 araba çöpü

Stoklarımızda

  • Sku: w50333

Mağazamıza hoşgeldiniz: Sipariş Verirken Lütfen Araç Modelinize Ve Üretim Yılınıza Dikkat Edin!Size Eşleşen Elektronik Gaz Kelebeği Denetleyicisini Göndereceğiz.Çok teşekkürler!

Not: Adaptör resimlerimiz yalnızca mal gösterimi içindir, araçla eşleşen bir adaptör alacaksınız!

Paket içeriği:

1x Elektronik gaz kelebeği kontrol ünitesi ana bilgisayarı

1x Gaz pedalı kablosu

1x Ana Bilgisayar kablosu

1x Manuel

1x Perakende Ambalaj Kutusu

Özellikler:

- Artan, hassas, gaz tepkisi, daha fazla güç, daha hızlı hızlanma!

- Gaz tepkisi gecikmelerini ortadan kaldırır;

- Araba düşük devirde yaklaşık yarım saat içinde yanıt verir;

- Üçüncü ve dördüncü viteste hızlanma gecikmesi sıfıra eşittir;

- Tüm vites değiştirme döngüsü boyunca gücü korur;

-Tüm viteslerde daha kolay Sollama;

- Özel alet gerektirmeden basit 5 dakikalık kurulum

- Gövde üzerinde güvenilir EMC (Elektro Manyetik Uyumluluk) kapağı;

- FCC onaylı, CE sertifikalı

- 9 özelleştirme seviyesine sahip 5 mod, toplamda 36 seviye,

-Her biri bireysel araç markası/modeli için programlanmıştır;

- Daha fazla bireysel özelleştirme özellikli kontrolör;

- Manuel ve Otomatik şanzımanla uyumlu;

- Hem ayarlanmış hem de stok otomobillerde kullanılabilir.

Elektronik gaz kelebeği denetleyicisi nedir ?

elektronik gaz kelebeği denetleyicisi bir gaz tepkisidir controller.It elektronik gaz pedalınızdaki yanıt gecikmelerini giderir.Etkili bir şekilde, motorunuzun yanıt vermesini sağlar faster.As sonuç olarak, aracınız daha hızlı hızlanabilir.Arabanız için çok para ödediniz, ancak gaz pedalına bastığınızda, bir süngere basıyormuş gibi hissediyorsunuz.Eski arabaların daha duyarlı olduğunu hiç fark ettiniz mi?

Sizin için bir çözümümüz var!!

Elektronik gaz kelebeği denetleyicisinin 5 farklı kontrol modu vardır: NOR, EC, AC, SP, UP.in toplam, bizi diğerlerinden farklı kılan şeydir.elektronik gaz kelebeği denetleyicisi, aracınızın içindeki isteğinize göre programlanabilir

Mod fonksiyonuna giriş:

AC Modu (Rahat mod)

AC Modu (1 ila 9) 9 hassasiyet seviyesi sunar, bu da sürücünün denetleyiciyi istenen hassasiyet seviyesine ayarlamasını sağlar.Seviye 9'u seçin .Maksimum hızlanma performansı %30 arttı .

SP Modu (Spor modu)

SP Modu (1 ila 9) 9 hassasiyet seviyesi sunar, bu da sürücünün denetleyiciyi istenen hassasiyet seviyesine ayarlamasını sağlar.Seviye 9'u seçin ve direksiyon simidini sıkıca kavrayın veya yumuşak ve yumuşak bir hızlanma için seviye 1'e basın.Maksimum hızlanma performansı %60'a kadar .

Yukarı Modu (Yarış Modu )

YUKARI Modu (1 ila 9) 9 hassasiyet seviyesi sunar, bu da sürücünün denetleyiciyi istenen hassasiyet seviyesine ayarlamasını sağlar.Seviye 9'u seçin ve direksiyon simidini sıkıca kavrayın veya yumuşak ve yumuşak bir hızlanma için seviye 1'e basın.Maksimum hızlanma performansı %95'e kadar%

EC Modu (ekonomi Modu)

EC modu (1 ila 9) 9 hassasiyet seviyesi sunar, hızlandırıcı tepki süresini azaltarak ekonomi için tasarlanmıştır.Ayrıca, parkurlarda olduğunuzda ve sürünürken biraz daha fazla gaz kelebeği kontrolü ararken kullanışlıdır.yakıttan %5-10 tasarruf edin .

NOR Modu (Normal Mod)

Aracı standarda geri getiriyor.

NASIL ÇALIŞIR

Eittar, sizin için en son performans geliştirmedir. vehicle.It araçların gaz kelebeği eğrisini değiştirerek tel pedalla uçarak araçlarınızdaki gecikmeleri azaltmak için tasarlanmıştır.

Daha keskin / Pürüzsüz hızlanma

Çekme veya tepelere tırmanma gibi yük durumlarında geliştirilmiş hızlanma

Hem Otomatik hem de Manuel şanzımanlar için uygundur

Özel alet gerektirmeden basit 5 dakikalık kurulum

Neden Eittar elektronik gaz kelebeği kontrol cihazını kullanmalıyım?

Her yıl, çoğunlukla elektronikteki gelişmeler nedeniyle yeni araçlar değişiyor.Mekanik olarak kontrol edilen araç sistemleri artık aracın bilgisayarı tarafından kontrol ediliyor.Böyle yeni bir sistem, drive-by-wire olarak bilinen elektronik gaz kelebeği kontrolüdür.

Drive-by-wire sistemi, araçların başlangıcından beri kullanılan geleneksel mekanik olarak çalıştırılan sistemi ortadan kaldırır.Standart mekanik olarak çalıştırılan gaz pedalı, pedaldan gaz kelebeği gövdesine bağlı bir kablo kullanır.Pedala bastığınızda, kablo gaz kelebeği plakasını açarak havanın motora geçmesine izin verir.Motor DEVRİ, gaz kelebeği plakasının açısı ile doğru orantılıdır.

Drive-by-wire ile kablo, gelişmiş elektromekanik aktüatörler kullanılarak elektronik olarak kontrol edilen bir sistemle değiştirilir, Bir kablo yerine, gaz pedalına bir gaz pedalı konum sensörü bağlanır.Bir potansiyometre olan bu sensör, gaz pedalının konumunu belirler ve bu bilgiyi aracın ecu'suna bildirir ve sırayla gaz kelebeği kontrol motoruna gaz kelebeği valfini açmasını veya kapatmasını emreder.

Model Numarası ac
Kaynak CN (Menşei)
Malzeme -
Logo EİTTARNAME

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız