ıskandinav demir cam küre avize aydınlatma kristal asılı lamba asılı lamba luzes de teto lamparas de techo yemek odası

₺3 671.59 ₺2 937.27

Etiketler: katı kolye ışıkları, sanatsal kolye ışıkları, moleküler kolye ışık, siyah kolye ışıkları, brokis kolye ışıkları, rustik kolye ışık, kolye ışıkları düzensiz, kolye ışıkları beyaz, gölgeli kolye ışıkları, ev kolye ışıkları

Stoklarımızda

  • Sku: w43478

Resim çekimi

Satılan lambaların ve fenerlerin resimleri ayni alınır.Fotoğraf ekipmanları, teknoloji, açı, ışık ve bilgisayar ekranı gibi farklı faktörler nedeniyle, resimlerde bazı renk farklılıklarına neden olabilir.Renk farkı sorununu kabul edemiyorsanız lütfen dikkatli olun.Lütfen bu tür işlem anlaşmazlıklarının malları iade etmenin nedeni olarak kullanılamayacağını anlayın.

Işık kaynağı açıklaması

1

tüm lambalar ve fenerler ışık kaynağı içermez.Işık kaynaklarına ihtiyacınız varsa, farkı telafi etmek için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun......

Buradaki çevrimiçi açık renk, ışık kaynağının rengini değil, ışık gövdesinin bilgisini ifade eder.Lütfen sipariş vermeden önce kendiniz kontrol edin.Sakıncası yoksa lütfen dikkatli olun.

1

teslim süresi

Alıcı genellikle ödeme yapıldıktan sonra 48 saat içinde malları teslim eder.Stok sıcak ürünler-(resmi tatil, özel ürünler ve özel şartlar gecikmeli teslim yol açabilir.Bu nedenle, dekorasyon sürenizi geciktirmemek için siparişi almadan önce lütfen müşteri hizmetlerine danışın.Teşekkür ederim.

Hasarlı Yeniden Yayın

Ürünlerimiz ambalajı çok güçlü, uzun mesafe nakliye ve dağıtım için üçüncü şahıslara teslim nedeniyle olsa da bazı riskleri vardır ve cam ürünleri, lamba, özellikle abajurlar sıkmak, bir abajur ya da aksesuar mal alırsınız, lütfen hemen 24 saat içinde bizimle irtibata geçin ve hasarlı aksesuar fotoğrafları size zarar bulursanız kaçınılmazdır.Teslim edilen aksesuarları size göndereceğiz. (Lütfen vizeyi reddetmeyin)

hizmetlerimizden ve ürünlerimizden biz sorumlu olacağız.Makul sorulara size tatmin edici cevaplar vereceğiz.Sorunlar ortaya çıkarsa, bunları çözmeye hazırız.

Birbirimize karşı daha fazla sakinlik, dürüstlük ve hoşgörümüz varsa, farklı düşünmeye çalışmalı ve herhangi bir sorunun çözüleceğine inanmalıyız.

Navlun açıklaması

Alıcılar iki ödeme yöntemini seçebilir: ön ödeme veya para çekme.C: ön ödeme, alıcı ve satıcı posta ücretini onayladıktan sonra, alıcının önce posta ücretini toplayacak ve ekspres şirkete ödeyecek olan fabrikamıza posta ücreti ödediği anlamına gelir.B: ön ödeme, mallar teslim edildiğinde alıcının doğrudan ekspres şirkete ödeme yaptığı anlamına gelir.

Ödeme yöntemi

Alipay işlemlerini şiddetle tavsiye ederiz.Güvenli ve güvenli.Alipay kullanamayan kullanıcılar havale için bankamıza başvurabilirler.

Taşıma talimatları

Genel olarak, malları teslim etmenin iki yolu vardır: lojistik ve ekspres teslimat.

C: lojistiğin avantajı, yükün ucuz olmasıdır, ancak dezavantajı, zamanın biraz daha yavaş olması ve malları lojistik şirketinin navlun noktasında kendiniz almanız gerektiğidir; Mallar geldiğinde lojistik telefonla bilgilendirilecek, lütfen alıcıdan teslimat adresini ve telefon numarasını isteyin ve ardından malları almak için alıcının kimlik kartını getirin.

B: ekspres teslimat, hızlı nakliye ve kapıdan kapıya teslimat avantajlarına sahipken, dezavantaj, yükün nispeten pahalı olmasıdır.Bu nedenle, teslimat acil değilse, genellikle logistics.In prensip olarak, ekspres teslimat kapıya teslim edilir (örneğin teslimat kapsamında)

Ulaşım süresi

aşağıdaki sözde nakliye süresi sadece sevkıyatımızdan sonraki normal varış zamanını ifade eder.Ancak, öngörülemeyen çok az kaza nedeniyle, zaman zaman gecikmeler meydana gelebilir.Bu durumda, soruşturma, takip ve ısrarla tam olarak işbirliği yapacağımıza söz veriyoruz, ancak alıcıların bunu olumsuz yorum ve şikayetler için temel olarak kullanamayacağını tam olarak garanti edemeyiz.

Ekspres teslimat: genellikle ilçe seviyesinin üzerindeki şehirlerde 1-5 gün içinde; Uzak bölgelerde veya köylerde 5-7 gün. (Çok az alan kapıdan kapıya teslimattan bahsetmeyebilir)

lojistik: Orta / Güney iller: doğrudan erişim için 2-3 gün; transit alanlar için yaklaşık 5 gün;

kuzey / Batı illeri: Bölgelere doğrudan erişim için 5-7 gün; transit bölgeler için 7-10 gün.

Mallar teslimattan sonra 8 günden fazla alınmadıysa, soruşturma ve takip için lütfen zamanında bizimle iletişime geçin

sonra-satış servis

fabrikamız vaat ediyor: iki yıl garanti.Satın alma tarihinden itibaren, ürünün normal kullanımda elektrik arızası sorunları varsa, iki yıllık garanti hizmeti alabilir (ışık kaynağı hariç) ve garanti kapsamı arızalı parçaların onarımı veya değiştirilmesi ile sınırlıdır.

Aşağıdaki koşullar altında garanti hizmetlerinden yararlanılamaz: A. Güç kaynağının yanlış kullanımı ve kurulumundan kaynaklanan hasarlar; B. Yanlış kullanım veya yanlış onarım veya değişiklikten kaynaklanan hasarlar.C. Uygun olmayan aksesuarların yanlış veya dikkatsiz kullanımından kaynaklanan hasarlar.D. Diğer kazalardan kaynaklanan hasarlar.

Sertifika KHK, EMC
Bitirmek Hiçbiri
Kurulum Türü Semiflush Dağı
Güç Kaynağı DC
Gövde Malzemesi Odun
Model Numarası 2
Kısılabilir No
Kaynak CN (Menşei)
Anahtar Tipi Hiçbiri
Gerilim 220V
Marka Adı DEEVOLPO
Gölge Yönü Hiçbiri
Ampuller Dahil mi Evet
Işık kaynağı LED Ampuller
Garanti 2
Özellikler 2
Tarz Geleneksel
Gölge Türü Şeffaf Cam
Taban Tipi G6.5

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız