Almanya Elektrikli Güzellik Dikiş Tutkal Tabancası Kiremit Güzellik Dikiş Aracı Set Çift Tüp Güzellik Dikiş Tutkal Kapmak Otomatik Tutkal Makinesi

₺4 049.18

Etiketler: araçlar düz inşaat, ınşaat güç aracı setleri, ekskavatör inşaatı, araçlar ağır inşaat, inşaat erkek oyuncak

Stoklarımızda

  • Sku: w37256

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın Siparişiniz için whatsapp+8618874778827 SSS

Lütfen satın almadan önce aşağıdaki ipuçlarını okuyun.Herhangi bir sorun, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

1.Lütfen bize bir elektrik için ne tür bir voltaj ve fişe ihtiyacınız olduğunu hatırlatan bir mesaj bırakın equipment.As farklı ülkelerin farklı standart fişler ve farklı voltaj kullandığını biliyorsunuz.

2."Satıcının nakliye yöntemi" ni seçerseniz, lütfen bu nakliye ücretinin yalnızca bazı parça ülkeleri için uygun olduğunu unutmayın,bu nedenle ödedikten sonra lütfen bizimle iletişime geçin,sizinle onaylayacağız.

"Satıcı nakliye yöntemi" nedir?

Eğer sadece bu şekilde görebilirsiniz USD368. 00 diğerlerinden daha ucuzdur yolu, pls detials nakliye maliyeti kontrol etmek için bize ulaşın.

3.Parsel yerel gümrüklerinize geldiğinde, lütfen vergiyi ödeyin ve parseli alın,herhangi bir Gümrük vergisi veya ithalat vergisinden sorumlu değiliz, gümrükleme alıcının nedenlerinden dolayı başarısız olursa, iade edilen veya imha edilen mallar, Herhangi bir ödemeyi iade etmeyeceğiz.

"Satıcının Nakliye Yöntemi" ni seçerseniz, bölgeye göre ilgili deniz taşımacılığını seçeceğiz.Mallar deniz yoluyla taşındığında malların durumu güncellenmeyecektir.Yerel olarak geldikten sonra, malların durumu güncellenecektir.Ayrıntılar için lütfen Müşteri hizmetleriyle irtibata geçiniz.

4.DHL, FEDEX,TNT,UPS, ems'yi seçerseniz, gönderiyi uluslararası ekspres ile düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız(KAPIDAN kapıya SERVİS)!Mallar ekspres teslimat ile teslim edilirse, alıcının Sadece varıştan sonra vergi ödemesi gerekir.

Ürün Açıklaması

Almanya Elektrikli Güzellik Dikiş Tutkal Tabancası Kiremit Güzellik Dikiş Aracı Set Çift Tüp Güzellik Dikiş Tutkal Kapmak Otomatik Tutkal Makinesi

Ürün parametreleri

Adı: Akıllı elektrikli tutkal tabancası

Ürün ağırlığı: yaklaşık 2.4 KG

Boyutu: 360 * 105*220mm

Anma gerilimi: 8.4 V

Pil kapasitesi: 4000 mAh

Şirket Bilgileri

Shenzhen Gu Yi Xuan Bilgi Teknolojileri A. Ş., ltd.

çin'de profesyonel bir üretici ve Çıta makineleri,Aletler,Taşlama makinesi ,Ağaç İşleme makinesi,Ev makineleri vb ve ekipman tedarikçisi konumundadır.

Makine ve ekipman üretmek için deneyimli bir ekibimiz ve profesyonel bir tasarım enstitümüz var.Makine ve ekipman alanında zengin deneyimleri ve profesyonel mühendis sayıları ile, makine ve temiz oda proje, yumuşak jel üretim hattı, cam da dahil olmak üzere ekipman birçok çeşit kaplı reaktör, fermentor, santrifüj, kırma, Mikser, kurutma makinesi, pulverizer, tablet basın, yumuşak ve sert blister paketleme makinesi, kapsül dolum makinaları, cartoner ve makaralar, vb tasarlanmış ve geliştirdik.

İyi kredimiz ve hizmetimiz sayesinde son yıllarda büyük başarılar elde ettik.

Birçok müşteriyle uzun vadeli iş ilişkileri kurduk ve denizaşırı müşterilerimizden bazıları bizi Çin'deki satın alma acentesi olarak atadı.Ürünlerimiz Kore, Hindistan, Endonezya, Pakistan, Tayland, Vietnam, İran, Japonya, Danimarka, Romanya, Bulgaristan, Rusya, Güney Afrika, Nijerya, ABD, Avustralya, Kanada, Arjantin ve Şili gibi birçok ülkeye ve bölgeye ihraç edilmektedir.Makine ve ekipmanların yanı sıra üretim hatları ve anahtar teslim projeler de tedarik etmekteyiz.

İstediğiniz malları en iyi fiyatlarla ve kaliteli bir şekilde alabilirsiniz.Dünyanın her yerinden sorularınızı bekliyoruz.

Ambalaj ve Nakliye

SSS

Satış Öncesi Hizmet

Müşterilerin özellikler, işlevler ve uygulamalar gibi ürün bilgilerini iyi anlamalarına yardımcı oluyoruz.Ayrıntılı tedarik bilgileri veya çizimlere gelince, profesyonellerimiz önce dikkatli bir inceleme yapacak ve daha sonra en uygun makineleri önerecek veya müşteriler için uygun şemalar geliştirecektir.

Satış sırasında servis

1. Yüksek maliyet performansı ile bilgi, teknik destek ve en uygun çözümleri sunmak için profesyonel satış elemanları ve teknisyenlerle birlikteyiz.

2. Müşterilerin özel gereksinimlerine ve teslim süresine dayanarak, titiz bir operasyon süreci oluşturacağız.Emtia Departmanı, Satış Departmanı, Teknik Departman ve Okyanus Nakliye Departmanının yakın işbirliği sayesinde, müşterilere zamanında üstün makineler tedarik etmeye adadık.

3. Genel olarak, belirli miktarda hızlı aşınma parçaları mallarla birlikte teslim edilecektir.Son teslim tarihi, genellikle 1 ila 3 ay içinde olan belirli siparişe bağlıdır.

Satış Sonrası Servis

1. Bir yıl garanti verilmektedir.

2. Müşteriler, parçalar bir yıl garanti kapsamında hasar gördükten sonra onayımız için fotoğraf veya numune gönderebilir.Parçalar yanlış çalışmadan zarar görmezse, müşterilere 48 saat içinde cevap vereceğiz ve değiştirme için ücretsiz parçalar sağlayacağız.Ayrıca, komisyon dışı ve ötesindeki kısımlar için

Boyut 33*11*22cm, 35*8*6CM
Teslim süresi 5-7 gün
Malzeme Krom Vanadyum Çelik
DIY Malzemeleri ELEKTRİK
Adedi 1 Takım
Kalite Yüksek kalite
Uygulama Yapıştırma
Menşe Yeri Çin
Maksimum çıkış 1200 W
Marka Adı LanYuXuan. KGM, GUYXCOMMENT
Kaynak CN (Menşei)
Sertifika CE
Ürün ismi Elektrikli Güzellik Dikiş Tutkal Tabancası
Renk mavi
Ağırlık 3KG
Model Numarası GUYXA1-181

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız