ORVİBO Zigbee Akıllı manyetik parça spot ışığı 8W

₺2 529.85

Etiketler: küp orvibo ewelink, livovo zigbee'yi değiştir, termostat orvibo, zigbee ruya'yı değiştir, elektrik soketi orvibo, gri anahtarı zigbee, sonoff zigbee fişi, ezviz cam orvibo, röle orvibo zigbee, zigbee orvibo sönük

Stoklarımızda

  • Sku: w36713

Arkadaşlar, hoş geldiniz, ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya büyük miktarlarda sipariş vermek istiyorsanız, benimle iletişime geçebilirsiniz ve size en iyi fiyatı vereceğim E-posta: [email protected] WhatsApp: + 8613874020809 Ürün Açıklaması

Akıllı manyetik parça spot ışığı, ZigBee protokolü akıllı karartma ve renkli lambalara dayanmaktadır.İç mekan aydınlatması, sürekli iletişim ile, hassas, akıllı ev aydınlatma yükseltme gerçekleştirebilir uygun kurulum, panel, uzaktan kumanda, sesli kontrol lambaları ve fenerler geçiş yapabilirsiniz, ayrıca (qr kod tarama talimat gerek, ORVİBO Ev "APP download") lambalar ve fenerler, uzaktan kumanda, sahne kontrol gerçekleştirmek için akıllı telefonlar ve diğer akıllı terminal kullanabilir avantajları karartma için uygundur.Detaylar Resimler Ürün Kullanımı

KURULUM TALİMATLARI

1. Lütfen kurulumdan önce güç kaynağını kestiğinizden ve talimatlara tam olarak uyduğunuzdan emin olun 2, açık havada veya banyoda ve diğer ıslak ortamlarda kullanılamaz 3. Profesyonel bir elektrikçi tarafından kurulması tavsiye edilir ve canlı çalışmaya izin verilmez Kurulum kılavuzu Lütfen kurulumdan önce gücü kesin!

①kurulum: Ürünü eşleşen manyetik parçaya dikey olarak yerleştirin ve lambanın her iki ucundaki tokaları kilitleyin

②elektrikli: eşleşen gücü bağladıktan sonra kullanılabilir

Yapılandırma kılavuzu

1. Ağa cihaz erişimi: cihazın MixPad üzerinden internete bağlanması gerekir, ilk güç açıldıktan sonra cihazı eklemek için "ORVİBO home" kullanın, lamba ağa eriştikten sonra ışık soğuk renge döner, yani ekleme başarılı olur.

2. Fabrika Ayarlarının Restorasyonu: (1) Gücü beş kez açıp kapatın (her seferinde 3 saniye boyunca açın, 3 saniye boyunca kapatın

ikincilikler).Sıcak beyaz lamba iki kez dönüşümlü olarak yanıp söner ve ardından fabrika Ayarlarına döner ve ağa yeniden bağlanabilir.

İpucu: Mixpad başına en fazla 50 ışık.

Şirket 2011 yılından bu yana ÇOK sektörün deneyimli ve öncü Olarak Giriş, ORVİBO Ar-Ge, teknoloji, inovasyon odaklı, akıllı ev cihazları ve completesystems, ev otomasyon, enerji tasarrufu, aydınlatma kontrol homesecurity, havalandırma ve ısıtma, perde & güneşlik kontrol, ev aletleri kontrolü, vb dahil olmak üzere imalat..

ORVİBO keepsd, hayatı daha iyi hale getiren basit, akıllı ve keyifli ürünler yaratmak için ileri teknolojiyi kullanıyor.Modern toplumda akıllı ev teknolojisinin gerçek anlamı budur.Nesiller boyu daha akıllı bir yaşam ortamına adım atalım .

"Her zamankinden daha basit ve daha akıllı. "Avantajlarımız 1. ORVİBO daire, villa ve otel için komple ev otomasyon çözümleri sunarak tüm dünyada birçok projenin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

2. ORVİBO, dünya çapındaki OEM / ODM müşterileri için profesyonel ve verimli hizmet sunmaktadır.

DIY Malzemeleri ELEKTRİK
Kaynak CN (Menşei)
Sertifika ce, Hiçbiri

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız