CNC Hassas İşleme Torna Torna Parçaları

₺931.88

Etiketler: kedi kostümü, as bayrağı, siyah yeşil düz kapak kapağı

Stoklarımızda

  • Sku: w22113

Dikkat :

Lütfen size teklif vermeden önce ödeme yapmayın .Gösterilen resim ve fiyatlar sadece üretimimizin sergilenmesi ve sergilenmesi içindir. Bu nedenle lütfen bize STL/IGS/STP dosyası ve ürün açıklaması ile 3D çizim göndermekten çekinmeyin.Onu gerçek ürünlere dönüştürmek için sihrimiz var ve sonra size bir teklif vereceğiz .Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta ile ulaşın .

Fabrikamıza genel bakış:

Metal parçalar için CNC işleme süreci :

Otomatik CNC torna parçaları:

Kalıp döküm kalıbı:

Kalıp döküm parçaları:

Damgalama kalıbı:

Damgalama kalıp parçaları:

Plastik parçalar için CNC işleme süreci:

Stereolitografi (SLA / SLS Baskı işlemi):

Plastik enjeksiyon kalıbı:

Enjeksiyon kalıplama parçaları:

PCB İmalat hizmeti:

Gizli operasyon:

Son montaj hizmeti:

Kalite kontrol :

3D baskı işlemi nedir ?

Polyjet matris baskıya benzer şekilde, stereolitografi, kombinasyonu kullanan bir katkı üretim sürecidir

bir seferde bir kat prototip oluşturmak için reçine ve bir UV lazeri.CAD modeli lazer için veri sağlar

sıvı reçinenin yüzeyindeki her kesiti izlemek için.UV lazer daha sonra reçineyi katılaşan bir duruma ısıtır,

altındaki katmanla kaynaştırıyorum.Bir katman tamamlandıktan sonra, yeni bir reçine katmanı uygulanabilmesi için yapı tepsisi platformu aşağı iner.Yapı tamamlandıktan sonra, parça daha sonra çıkarmak için kimyasal bir banyoya daldırılır

fazla reçine.Stereolitografi işlemindeki son adım, parçanın UV fırında kürlenmesidir.

SLA Baskı Makinelerimiz :

SLS baskı Makinelerimiz:

CNC işleme süreci nedir ?

CNC işleme, imalat sektöründe kullanılan ve takım tezgahlarını kontrol etmek için bilgisayar kullanımını içeren bir işlemdir.Bu şekilde kontrol edilebilen aletler arasında tornalar, değirmenler, yönlendiriciler ve öğütücüler bulunur.CNC İşlemede CNC, Bilgisayar Sayısal Kontrolü anlamına gelir.

Yüzeyde, makineleri kontrol eden normal bir PC gibi görünebilir, ancak bilgisayarın benzersiz yazılımı ve kontrol konsolu, sistemi CNC işlemede kullanılmak üzere gerçekten ayıran şeydir.

CNC işleme altında, takım tezgahları sayısal kontrol ile çalışır.Bir nesne için bir bilgisayar programı özelleştirilir ve makineler, esasen besleme hızı, koordinasyon, konum ve hızlar gibi tüm özellikleri kontrol eden CNC işleme dili (G kodu olarak adlandırılır) ile programlanır.CNC işleme ile bilgisayar tam konumlandırma ve hızı kontrol edebilir.CNC işleme, hem metal hem de plastik parçaların imalatında kullanılır.

Önce bir CAD çizimi oluşturulur (2D veya 3D) ve ardından CNC makinesinin anlayacağı bir kod oluşturulur.Program yüklenir ve son olarak bir operatör, herhangi bir sorun olmadığından emin olmak için programın bir testini çalıştırır.Bu deneme çalışmasına "havayı kesmek" denir ve bu önemli bir adımdır, çünkü hız ve takım konumu ile ilgili herhangi bir hata kazınmış bir parçaya veya hasarlı bir makineye neden olabilir.

CNC işleme kullanmanın birçok avantajı vardır.İşlem manuel işlemeden daha hassastır ve tekrar tekrar aynı şekilde tekrarlanabilir.CNC işleme ile mümkün olan hassasiyet nedeniyle, bu işlem manuel işleme ile elde edilmesi neredeyse imkansız olan karmaşık şekiller üretebilir.CNC işleme birçok karmaşık üç boyutlu üretiminde kullanılır shapes.It bu niteliklerden dolayı CNC işleme, yüksek düzeyde hassasiyet gerektiren işlerde veya çok tekrarlayan görevlerde kullanılır.

CNC makine merkezi atölyemiz:

Otomatik CNC torna tezgahımız:

Plastik kalıp / kalıp imalat atölyesi:

Enjeksiyon kalıp atölyemiz:

Metal damgalama atölyemiz:

PCB Montaj Sürecine Genel Bakış:

PCB montaj sürecindeki çeşitli aşamalar, tahtaya lehim pastası eklenmesi, bileşenlerin seçilmesi ve yerleştirilmesi, lehimleme, muayene ve test dahil olmak üzere.Tüm bu süreçler gereklidir ve en yüksek kalitede ürünün üretildiğinden emin olmak için izlenmesi gerekir.Aşağıda açıklanan PCB montaj işlemi, yüzey montaj bileşenlerinin günümüzde neredeyse tüm PCB montajlarında yüzey montaj teknolojisi kullanıldığı için kullanıldığını varsaymaktadır.

PCBA Atölyemiz:

Hakkımızda :

SMARTTECH Shenzhen city ve DongGuan city şubeleri ile HongKong merkezli bir kalıp ve enjeksiyon kalıplama ,CNC işleme süreci,metal delme ürünü,PCB imalatı ve hızlı prototipleme üretim şirketidir.Firmamız pazar odaklı, Şimdi çeşitli yüksek teknoloji süreçleri sunmaya odaklanan deneyimli ve özverili bir kadro ile sanayi için birçok 3D baskı makinesi satın alıyoruz.

SMARTTECH, yurtiçi iş alanında liderdir ve birçok uluslararası pazarda da oldukça rekabetçidir.Shenzhen şirketi Mayıs 2006'da kuruldu. Bu arada, Shenzhen ve Dongguan'da uluslararası satış şubeleri daha da geliştiriyoruz.Geliştirme ekibi sadece personel sayısını değil, aynı zamanda önemli beceri tabanını da artırdı.Bunlar arasında profesyonel teklif operatörleri, tasarımcılar, şekil dosyası operatörleri ve ayrıca ingilizce, Japonca, Fransızca vb. Akıcı birçok satış temsilcisi, tüm dünyadaki müşteriler için en profesyonel göreceli hizmetleri sunmaktadır.Güney Kore, Japonya, Hindistan,Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Norveç, Çek, Slovakya, Avustralya, Yeni Zelanda'dan birçok endüstriyel tasarım ve hızlı prototipleme şirketi SMARTTECH ile uzun vadeli iş ilişkileri kurmuştur.

Kullanılabilir dosya IGS / STL / STP akts
Malzeme Alüminyum-bakır Alaşımı
Yüzey İşleme isteğinize göre, çapak alma gibi, ELOKSAL, boyama, kaplama akts
Ürün Malzemesi Çelik
Tip Diğer
Adedi 1 adet
endüstri kullanımı seri üretim öncesi test tasarımı
Teslim süresi 3-5gün
Minimum tolerans + -0.02 mm
Model Numarası R12312
İşleme yöntemi Cnc işleme
Malzeme Yetenekleri Alüminyum, Paslanmaz çelik, pirinç akts

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız