Saç Büyüme Şapka lazer Kap Kap Kontrol Saç Dökülmesi Tedavisi Terapi Aletleri Saç Çıkma Kap

₺13 508.27 ₺7 024.29

Etiketler: gro saç büyümesi, saç büyüme serumu sacsrar, teneke saç büyümesi, ceket erkekler f lazer, minoxidin saç büyümesi, silah c96, saç büyümesi, kişniş saç büyümesi, kayış c96, jean beyzbol şapkası

Stoklarımızda

  • Sku: w221121

Saç Büyüme Şapka lazer Kap Kap Kontrol Saç Dökülmesi Tedavisi Terapi Aletleri Saç Çıkma Kap

Endikasyonları 1. Seboreik alopesi, alopesi areata, fiziksel alopesi, kimyasal alopesi. 2. Kadın doğum sonrası saç dökülmesi, kadın menopoz alopesi, saç dökülmesinin alt sağlık durumu, baş akarları ve baş kan dolaşımı zayıftır. 3. Tıkanmış saç folikülleri, yetersiz beslenmenin saç kökleri, sinirlerin aşırı gerilmesinden kaynaklanan saç dökülmesi vb. 4. Saç büyümesi. 5. Saç Gençleştirme. 6. Alopesi Areata.Özellikler

1. Herhangi bir yerde kullanılabilir . 2. İnsanlaşmış tasarım, sadece kafasına takın, işe yarayacak.

3. Kullanım güvenliği.

4. Küçük boyutu, taşıması kolay.

5. Lazer saç tarağı ile karşılaştırın.Elini serbest bırak, elini tutmaya gerek yok,

6. Mükemmel tedavi verimliliği, maks.Çıkış gücü 480mw'a ulaşır.

7. Temiz yöntem, kullanım sırasında saçları kirletmez veya ıslatmaz

5. Haftada birkaç kez giymek hızlı ve kolaydır

6. 650nm düşük seviye lazer tedavisi, fizik tedavi, non-invaziv ve ilaçsız, ilaçsız.Ürün Gösterimi Çalışma Prensibi A. Lazer: Lazer ışık terapisi, kafa derisine kırmızı kan akışını uyarır.Ek kırmızı kan hücreleri kaynağı,kafa derisine oksijen ve besin maddeleri getirir ve saçların büyümesi için sağlıklı bir ortam yaratabilecek kan dolaşımını teşvik eder.Saçlar daha kalın, dolgun ve sağlıklı görünebilir.Yeni geliştirilmiş tasarım, lazer ışınını hizalar ve tedavi sırasında hiçbir saç hücresinin kaçırılmamasını sağlar.

B. COZING - C96, klinik güç Lazer Fototerapisi ile temizlenmiş ve uygun fiyatlı saç gençleştirme maliyetlerini azaltmayı başardı ve evde veya halka açık bir yerde kullanılabilir.C. COZING - C96'mız 96 adet lazer diyotunu benimser, saç büyümesi için optimize edilmiştir ve tüm sorunlu bölgelere ulaşabilir. 650 nm lazer penetrasyonu 1 cm ila 3 cm arasındadır, kafa derisi kılcal damarlarını ve sinirlerini uyarabilir, kan dolaşımını ve saç kalitesini artırabilir.

Tedavinin etkinliği nedir

?

1. Tedavi Süresi: 20 Dakika, her hafta iki kez.

2. Kullanımı kolay, sadece saç lazer kaskını açık/kapalı kontrol etmek için düğme

3. 4-18 haftalık yağ salgısı düzelir ve saç dökülmesi normale döner

4. 8-26 hafta,saç kalın, daha kapsamlı(tam), daha parlak (sağlıklı)

5. 26-52 hafta.saç tam büyüme dönemine girer ve saç hacmi önemli ölçüde artar.

Önce Sonra

İşlevler:

1, Kan akışını hızlandırın, mikrosirkülasyonu iyileştirin, yenisini artırın old.To kan dolaşımını teşvik edin ve iyileştirin.Cilt üzerindeki etki, enerjinin çoğu cilt tarafından emilir emilen enerji ısı enerjisine dönüştürülür, cilt sıcaklığının artmasından kaynaklanan cildi uyarır, ısı sensörleri, talamus yansıması yoluyla, vasküler düz kasın gevşemesini sağlar, vasküler dilatasyon, kan dolaşımını hızlandırmak için.Öte yandan, vazoaktif maddelerin salınmasından kaynaklanan termal etki nedeniyle, azalmış vasküler ton, sığ arteriyoller, sığ ve yüzeysel ven kılcal genişlemesi, kan dolaşımını hızlandırır, kan dolaşımı iyileştirilebilir. (çin kan hastalıkları araştırma Enstitüsü'nün tespiti sayesinde, 20 dakika içinde mikrosirkülatör kan akışı %114 oranında artabilir).

2, Saçtaki bakterileri etkili bir şekilde öldürerek, ilaç destekli derin saç folikülü akarlarında ve mantarlarda gizlenmiş öldürebilir.Neurohumoral cevap tepkisi ile hafif hafif termal etkisi, yerel ve sistemik hastalık direnci artırır iltihabı yok orijinal restore edilmiş fizyolojik denge durumu, patolojik süreci ortadan kaldırmak, bağışıklık hücre fonksiyonu etkinleştirmek, beyaz kan hücreleri ve retiküloendotelyal hücrelerin köken fonksiyonu güçlendirmek, inflamasyon ve bacteriostasis azaltılması amacına ulaşmak için.

3, Saç derisi hücrelerini ve kök hücre aktivitesini geliştirin, hücre bölünmesini hızlandırın.İnsan vücudu eskinin yerini yenisi alırsa.bozukluğu, aritmi değişimi nedeniyle ortaya çıkar, yabancı maddeler vücutta çok çeşitli hastalıklar hakkında, bu, su ve elektrolit metabolizması bozukluğu gibi olacak, hayatı tehlikeye obezitenin yol açtığı tip 2 diyabet, obezite ile indüklenen şeker metabolizması bozukluğu; hiperlipidemi, lipit metabolizma bozukluğu getirecek; protein metabolizması, gut vb neden olan bozukluk..Alt fototermal etki sayesinde, sıvının nöronal hücre gövdesi ayarının aktivitesini artırabilir, metabolizmayı güçlendirebilir, vücudu durağan halde madde değişiminin içinde ve dışında yapabilir.

Sertifika CE
Öğe Türü Saç Dökülmesi için ilaç
Lazer diyot 96pcs
Sertifikalar CE
Pil Hiçbiri
Model Numarası COZING-C96
Dalga boyu 650nm
Öğe Saç Büyüme Şapka lazer Kap
Klinik kanıtlandı Evet
İşlev Saç büyütme Saç Gençleştirme
Miktar 1
Garanti 1 yıl
Kaynak CN (Menşei)
Terminal lazer çıkış sayısı Lazer çıkışı
Marka Adı COZING

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız