çarpıcı AAAA doğal büyük 22mm beyaz güney deniz mabe inci kolye

₺8 740.99

Etiketler: gerçek pembe barok inciler, hazırlanmış boncuk inci, mabe büyük küpeler, popüler inci kolye, mabe blister inci kolye, mabe inci bilezikler, drone mabe pro, mabe inci küpeler ingiltere, mabe inci takı, mabe inci yüzük sarı

Stoklarımızda

  • Sku: w208933

Benim dükkana hoşgeldiniz

Benim mağaza mağaza hoş geldiniz!Resimdeki mallar gibi, bu çok şaşırtıcı bir güzellik!Beğendiyseniz, kaçırmayın!Sana en düşük fiyatı verebilirim !Umarım burada mutlu bir şekilde alışveriş yaparsınız!

Müşteri hizmetleri:

Herhangi bir sorun veya sorunuz varsa, lütfen sorununuzu zamanında bize bildirin.Ve sorunu çözmek ve size tatmin edici bir cevap vermek için elimizden geleni yapacağız.

Satın alma işleminizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim bırakın.Geribildirim aldıktan sonra, biz sizin için aynısını yapacağız.İkimiz de olumlu geri bildirimlerden faydalanıyoruz.Çok teşekkürler.

Lütfen bana ulaşın önce negatif geribildirim bırakmayın. (negatif geribildirim bırakarak herhangi bir sorunu çözemez).Lütfen bize bildirin, isteklilerin memnuniyetini yerine getirmek için çaba göstereceğiz.

İade Politikası

Benden ürün(ler) aldığınızda, herhangi bir sorunuz varsa, lütfen yakında bana e-posta gönderin.Ben en kısa sürede sizin için çözecektir (Tam iade veya değişim ödeme onaylandıktan sonra 60 gün içinde geçerlidir).Öğe 30 Gün içinde iade edilmelidir, geri ödeme para iadesi olarak verilecektir

Geri Bildirim Politikası

Geri bildirim benim için çok önemlidir,bu yüzden öğelerimi beğendiyseniz ve hizmetimden memnunsanız lütfen mümkün olduğunca erken bana iyi geribildirim bırakın.Öğelerimi beğenmediyseniz ve hizmetimden memnun değilseniz, lütfen önerinizi söyleyin ve hatamı düzeltmeme yardımcı olun.Negatif geribildirim ayrılmadan önce bana bir şans verin.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

tabii ki, sevgili, nazik alıcılar için olumlu bir geri bildirim bırakacağım.

bizimle iletişime geçin

İşlem sırasında iletişimde kalmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, liste öğesiyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana e-posta göndermekten çekinmeyin

24 saat içinde cevap alacaksınız.cevabımızı 3 gün içinde almadıysanız, lütfen mesajınızı farklı bir e-posta adresinden diğer e-posta adresimize gönderin.Hafta sonu izinliyiz.

Eğer toptan görüntüleme ve iyi şanslar için teşekkür ederiz

İşlev Fitness Takipçisi
Şekil \ desen Yuvarlak
Zincir Tipi İplik
Model Numarası Yeni
İnce veya Moda Moda
Marka Adı NoEnName_Null
Öğe Türü Kolyeler
İnci Şekli Mükemmel Yuvarlak
İnci Tipi Tatlı su incileri
Uyumluluk Tüm Uyumlu
Kolye Boyutu cm
Metal Türü Hiçbiri
Cinsiyet kadınlar
Malzeme İnciler
Kolye Tipi Kolye Kolye
Tarz modaya uygun

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız