Cos-Mart LoveLive!Süperstar!! Liella! Tang Keke / Heanna Sumire / Shibuya Kanon / Arashi Chisato / Hazuki Ren Cosplay Rol Oynamak Giyim

₺2 422.88 ₺1 696.01

Etiketler: yozora mel cosplay, peruk heanna, sumire takı, ayakkabı lol süperstar, kabarık anime etek, cosplay yakut lovelive, anime etek egirl, sumire mendili, adidas süperstar kelebek, tatlım etek anime

Stoklarımızda

  • Sku: w204808

Paket içeriği: resimde gösterildiği gibi. (peruk, ayakkabı dahil değildir)

teslim tarihi için müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz~

Alışveriş Notu

Ürünler Hakkında

1.Kişiye özel kostüm,ikinci kez satılamayan özel kıyafetlerdir.özelleştirildikten sonra, geri ödeme için iade edilemezler.

2.Ölçümler elle yapıldı, bu nedenle 1-3 cm içinde hatalar olabilir.lütfen sipariş vermeden önce boyutu dikkatlice kontrol edin.

3.Aydınlatma, kontrast ve renkli ekran gibi faktörler fotoğrafların görünmesine neden olabilir.gerçek üründen biraz farklı olan bu, herhangi bir ürün kalitesi sorununun göstergesi değildir.

Sevkiyat hakkında

1.Dünya çapında Nakliye.

2.Kontrolümüz dışında olan fiziksel dağıtım nedeniyle tam teslim süresini garanti edemeyiz.Lütfen anlamak lütfen.

3.Gönderiyi alıcının sağladığı adrese göre ayarlayacağız, bu nedenle lütfen satın alırken doldurduğunuz adres ayrıntılarını onaylayın ve kontrol edin.

Geri ödeme hakkında

1.Geri ödeme yapmak istiyorsanız veya herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin, doğrudan bir anlaşmazlık açmayın.Bunu hızlı ve en iyi şekilde çözeceğiz.

2.Bu öğe istediğiniz gibi değilse, lütfen olduğu gibi saklayın ve izleme ile havayolu ile geri gönderin No.in aldıktan 1 hafta sonra.Parseli aldıktan sonra geri ödeme yapacağız.

Geribildirim hakkında

Sizin memnuniyetiniz bizim en büyük peşinde olduğunu!Şiddetle tavsiye ettiğiniz şey, daha ileri gitme motivasyonumuzdur!Geri bildirim bizim için çok önemlidir, %100 memnuniyet için çalışıyoruz,lütfen bize olumlu geribildirim bırakın ve 5 yıldız verin.teşekkürler!

Renk resim olarak
Özel Kullanım Kostümler, Cosplay / Aksesuarlar / Karnaval/Cadılar Bayramı/Noel / Parti
Karakterler Tang Keke / Heanna Sumire / Shibuya Kanon / Arashi Chisato / Hazuki Ren
Öğe Türü Ayarlıyor
Rol Tang Keke / Heanna Sumire / Shibuya Kanon / Arashi Chisato / Hazuki Ren
Model Numarası F20210120105
Kaynak Türü anime
Bileşenler Üstlük, Etekler
Malzeme üniforma kumaş / polyester
Kaynak LoveLive!Süperstar!! Liella!
Cinsiyet kadınlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız