EDM-8C Profesyonel Otomatik Küçük Edm Tel Elektrik Deşarj Makinesi

₺29 447.25

Etiketler: enkho kahve makinesi elektrikli, elektrik soketi kablo sırası, 3 telli elektrik soketi, mini çamaşır makinesi camı, lazer kesim makinesi ndf, pil 18650 yüksek deşarj 3, kahve makinesi mini cargable, elektrik teli 2 tel, galvan elektrik, güneş mini çamaşır makinesi

Stoklarımızda

  • Sku: w201269

Profesyonel Otomatik Küçük Erozyon Tel Elektrik Deşarj Makinesi Hızlı boy M2 kaldırın Hareketler kırık musluklar Amerika 308(W) 800 Dielektrik Sıvı 380(*(mm) 300 Ambalaj Boyutu 490 mm) 160*Otomatik olarak Belirli Derinlik Ayarlanabilir Akım Ayarı Kademesiz Güç kutusu boyutu 13 mil servo(mm) 70 Max İşleme Hızı(mm/dak) ≈2 Elektrot Çapı(mm) 2~Set Derinliği Alarm Su Max İşlem Derinliği Dokunun*Kanada,Rusya Giriş Voltajı AC220V±%10 Giriş Güç için nakliye*Ücretsiz 392 Brüt Ağırlık(kg) ekipmanı 18 kg FOB Fiyatı 1580USD

Taşınabilir EDM çalışma prensibi

EDM-8C Taşınabilir EDM delme makinesi (musluğu kesmek için taşınabilir EDM makinesi) kırık aletleri çıkarmak için Kıvılcım Erozyonu prensibine uyun,doğrudan temas yok, böylece iş parçasına dış kuvvet ve hasar yok.Kırık muslukları ve matkapları çıkarmanın yaygın yöntemleri, parçaları elle parçalamak, kaynak işleminden sonra vidalamak, hatta düşük verimliliğe ve iş parçalarına zarar veren asit korozyonu ve alev kesimidir.

Taşınabilir EDM-8C Kırık Musluk Sökücü Küçük Edm Tel Elektrik Deşarj Makinesi(taşınabilir EDM delme makinesi, kıvılcım delme makinesi, musluk çıkarıcı,musluk brülör,metal parçalayıcı) hızlı bir şekilde kırık musluklar, matkap, sürüklenme, vida, fiş göstergesi, vb kaldırabilirsiniz. iş parçasına zarar vermeden, özellikle büyük takım tezgahları için etkili olan herhangi bir boyuttaki iş parçalarını kolayca işleyin.Bu makinenin entegre yapısı, ekleri yönetmek için uygun olan güç kutusunun alt kısmında depolama için bir alan bıraktı.İşlemede yüksek verimlilikle, kırık musluğu, vidayı çıkarabilir ve özellikle işleme işaretinde iyidir.

Taşınabilir EDM-8C Kırık Musluk Sökücü Bileşenleri Küçük Edm Tel Elektrik Deşarj Makinesi Çalışma parçası: güç kutusu, çalışma paneli, çalışma kafası, su pompası, manyetik taban.Güç kutusu: Taşınabilir edm'nin güç kutusu taşınabilir tasarım birimidir.

Güç kutusunun üstündeki taşıma kolu taşımak için iyidir.Yardımcı cihazlar: güç kablosu, yüksek frekanslı kablo, kontrol kablosu, su borusu, manyetik harici su besleme borusu, elektrot mandreni, adaptör kılıfı vb.Sarf malzemeleri: pirinç boru, pirinç çubuk, altıgen elektrot, pirinç levha.

Elektrot deşarj alanı genellikle kendilerinden yaklaşık 0.3 mm çap daha büyüktür.Örneğin, 3 mm çapında bir elektrot 3,3 çapında bir deliği işleyebilir.İpliğin yaralanmasını önlemek için elektrot gerçek işleme koşullarına göre seçilmeli ve boşaltma alanı dikkate alınmalıdır.

Genel kırık nesneleri çıkarmak için elektrotların seçimi aşağıdaki tabloya başvurmalıdır: Kırık Öğelerin Boyutu

Önerilen Elektrotlar

Söylüyor

M3'e dokunun

1.5

Elektrotlar için,

ne kadar kısa olursa o kadar iyi.

(kısa elektrot ile daha az titreme olacaktır.)

M4'e dokunun

2.0

M6'ya dokunun

3.0

M8'e dokunun

4.0

M10'a dokunun

5.0

M12'ye dokunun

6.0

M14'e dokunun

7×2

Sac elektrot

M16'ya dokunun

8×2

Dokunuş

M20-30 10×2

Sac elektrot

M20'nin üzerindeki musluklar birkaç kez işlenebilir.

Vida

M3-M20

Önerilen Yöntem: düz, üçgen, kare veya altıgen bir oluk açın ve eşleşen aletlerle çıkarın.

SSS: 1. Makineniz 110V / 60HZ giriş voltajında çalışabilir mi

Cevap: Tabii ki, standart ekipman 220VC+/-10%, 1 faz, 50/60HZ giriş voltajı içindir, bir transfer ise lotal voltaj için eşleştirilecektir, bu arada, miktar yeterliyse, özel tasarım mevcuttur.

2. Elektrot yıkama için bir pompa sunuyor musunuz

Cevap: Evet, parçalara bir su pompası dahildir ve çalışmaya başlamak için başka bir şey satın almanız gerekmez.

3. Aynalar işlenirken dönerse

Cevap: Makine çalışırken mandren dönmez.

4. Teslimat yönteminiz nedir

Cevap: Makine TNT, Fedex, DHL, vb. Gibi uluslararası ekspres ile teslim edilecektir

5. Teslim süresi ne olacak

Cevap: Makine %100 depozito kontrol edildikten sonra 72 saat içinde fabrikamızdan teslim edilecektir.

6. Ödeme koşulları nedir

Cevap: T/T, Western Union, Paypal vb. Ödeme koşullarını kabul ediyoruz.

GARANTİ POLİTİKALARI

Her şeyden önce, ürünümüzün teslimattan önce cihazlarımızda herhangi bir aksaklık olmadığından emin olmak için kapsamlı bir kalite kontrol sürecinden geçmesi gerekecektir.

İkincisi, garanti süresi genellikle yaklaşık bir yıldır ve bu süre zarfında,herhangi bir teknik sorun varsa,onarım için gerekli olan yeni parçalar da dahil olmak üzere bunları ücretsiz olarak onarırız.

Not: hasarlar, yalnızca insan yapımı hatalardan değil, ürünün kendisinin teknik eksikliklerinden kaynaklanıyorsa,yani makinenin yanlış kullanılmasıyla hasar verildiğinde ücretsiz onarım sunacağız.onarım.bizimle iletişime geçin

Model Numarası EDM-8C
Giriş Gücü (W) 800W
Güç frekansı 50Hz
Elektrot çapı (mm) 0.8~10
Koşul Yeni
Çalışma Sıvısı Musluk Suyu
Brüt Ağırlık (KG) 18kg
Ambalaj Boyutu (mm) 380*160*300
Giriş Gerilimi AC220V±10%
Renk sarımsı
Musluklar Boyutu Kaldırabilirsiniz (mm) ≥Metrekare
Marka Adı SFXNAME
CNC olsun ya da olmasın Normal

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız