32 Pairs Gecikme Swage Vidalar için Sol ve Sağ 1/8 inç Güverte Korkuluk, kablo Korkuluk Kitleri için Ahşap Mesajları

₺1 181.80 ₺992.63

Etiketler: dev oyuncak ayı, polygel, siyah lomg elbise puf kol

Stoklarımızda

  • Sku: w199905

YÜKSELTİLMİŞ SOL ve SAĞ GÜVERTE KORKULUKLARI: Bu kablo korkuluk seti Ahşap Direk için tasarlanmıştır ve hem yatay hem de dikey korkuluklara uyar.Anahtarlı çoklu alet çok kullanışlıdır ve ortak korkuluk şişeleme vidalarınız, gecikme vidalarınız ve salınım saplama terminaliniz için mükemmeldir.Tel halat kablosunu aynı yönde döndürmek için kullanabilirsiniz.Sol ve sağ olmayan ürünler tel halatı bükecek ve kabloya zarar verebilir.

YÜKSEK KALİTELİ MALZEME: T316 deniz sınıfı paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Yüksek gerilme mukavemeti ve yorulma mukavemeti Hava koşullarına dayanıklı, pas ve korozyona karşı süper güçlü direnç.Açık ve kapalı alan uygulamaları için mükemmel.

BOYUT: Diş Uzunluğu :2 inç, Diş Çapı: 1/4 inç, Delik Boyutu: 1/8 inç, Toplam Uzunluk: 4 inç.Bu kablo korkuluk direkleri 1/8 inç tel halat kablosuna uygundur.

KURULUMU KOLAY: Ek tornavidalara veya gergilere gerek kalmadan sızdırmazlığı ayarlamak için salınım gecikmesi vidaları ahşaba delinebilir.Güverte ve merdiven kablo korkuluk sistemleri sadece basit değildir, görüşünüzü engellemezler.Kabloyu kare başlı vidaya bağlamak için bir hidrolik kıvırıcı gereklidir.

Renk:Gümüş

Malzeme:316 paslanmaz çelik

Paket içeriği:

32 * sol dişli çubuklar

32 * sağ iplik

2 * anahtarları

1 * matkap ucu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

Sevkiyat süresi: Tüm ürün biz 3~8 hafta içi içinde dışarı nakliye olabilir, genellikle biz ambalaj ve sevkiyat için müşteri siparişleri zaman göre, biz dikkatle Gemi önce malların kalitesini kontrol etmek gerekir, bu yüzden işlemek için biraz zaman ayırın.Takip numarası güncellemesi hakkında: Takip numaranız lojistik bilgisi değilse, yabancı ülkelere gönderilen binlerce parsel gibi, lojistik şirketleri lojistik bilgilerini güncellemedi, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, Lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz çözmek için ilk kez!Veya takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

Kaynak CN (Menşei)
Marka Adı FGHGF

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız