Sexy V-neck Backless Mermaid Prom Dresses Satin Evening Party Gowns Robes De Soirée вечерние платья Vestidos De Fiesta

₺1 861.89 ₺1 024.13

Etiketler: earrigs balo elbisesi, balo elbisesi altın, krem balo elbisesi, etnik balo elbiseleri, teeage balo elbisesi, balo elbisesi mfat, yan balo elbisesi, balo tarzı elbiseler, saree gelinlik modelleri, savvi balo elbisesi

Stoklarımızda

  • Sku: w19772

Mağazamıza hoşgeldiniz Not: 1, farklı alıcıların farklı taleplerini karşılamak için, biz stok ve özel öğeler var, herhangi bir özel talepleri, lütfen bize ulaşın! 2, Öğe küpe, kolye, düğün duvağı ve kabarık etek kombinezon gibi herhangi bir aksesuar içermez (resimlerde göster).Teklif sadece elbise içindir! 3, Sipariş vermeden önce, lütfen bu listeyi dikkatlice okuyun ve tüm sorularınızı sorun. questions.To bir e-posta gönderin, lütfen bu listenin sağ üst köşesindeki "Satıcıya soru sor" bağlantısını tıklayın.Sorularınızı 24 saat içinde cevaplayacağız.Yanıt almazsanız lütfen e-postanızı tekrar gönderin. 4, Gerçek öğelerin renk yukarıdaki resimlerden biraz değişebilir nedeniyle farklı bilgisayar ayarı, anlayışınız için teşekkürler boyutu eller tarafından ölçülür, bu yüzden biraz tolerans olabilir (Yaklaşık 1-3 CM)

Özel yapım için, detay gereksiniminizi aşağıdaki gibi bize sağlayabilirsiniz (inç veya cm ): 1.Tam Göğüs = inç 2.Bel = inç 3.Kalçalar = inç 4.Omuz büstü = inç 5.Uzunluk omuz bel = inç 6.Ön Uzunluk Omuzdan zemine = inç 7.Kıstırıcıdan kıstırıcıya = inç 8.Omuz omuza= inç 9.Kol uzunluğu= inç 10.Elbise rengi=

Biz sadece teyit adresine gemi.Lütfen satın almadan önce gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun.

Çoğu sipariş ödeme onaylandıktan sonra 3-5 iş günü içinde sevk edilecektir.

"Ücretsiz Kargo" öğe tarafından ilan edilecektir" Çin Post "Veya" ePacket " kayıtlı hava posta, öğeleri kontrol ve online izlenebilir.

Avrupa ve Amerika ülkeleri nakliye normalde 7 ila 21 iş günü sürer.Öğelerin çoğu 2 hafta içinde teslim edilecek , kontrol edemediğimiz bir şey için bir gecikme olacak (kötü hava koşulları gibi).Diğer ülkeler ve bölgeler genellikle 30-60 gün sürer.Bu olursa, sadece müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin, herhangi bir sorunu kontrol etmenize ve çözmenize yardımcı olacağız.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Yanlış stili veya yanlış rengi gönderirsek, size para iadesi yapabilir veya yeniden gönderebiliriz.Hasarlı veya eksik bileşenler olan ürünler iade edilmez.Öğeler ihtiyacınızı karşılayamıyorsa, iadenizi de kabul edebiliriz.Kurye hizmeti navlun alıcı tarafından ödenmelidir.İade Notları: 1.İade edilen malların bir kısmına ihtiyacınız varsa, lütfen iade edilen malları ve aksesuarları sağlam tuttuğunuzdan emin olun. 2.Gerekli tüm lojistik gider iadelerini almanız gerekir.Alıcılar uygun ambalaj ile iade nakliye sorumludur. 3.Daha hızlı gönderiye ihtiyacınız varsa, lütfen istediğiniz nakliye yöntemini seçin ve ekstra ücret ödeyin.Ya da önceden bize ulaşın. 4.Fotoğraf durumunun bir sonucu olarak resim muhtemelen renk sapmasına sahiptir, renkler hakkında emin değilseniz, sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin. 5.Mallar nakliye sırasında hasar görürse, lütfen tüm belgeleri ve ambalajı saklayın ve iade talimatları için alınmasından itibaren 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, fadistee'den satın alma işleminizden memnun kalacağınızı umuyoruz, ürünümüzden memnunsanız sizi içtenlikle bizim için 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakmaya davet ediyoruz ve service.It sadece bir dakikanızı alacağım.Lütfen eğer satın önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.Eğer elbise aldığınızda memnun değilseniz, bize bildirmekten çekinmeyin lütfen, biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Gerçek Görüntüler Evet
Kaynak CN (Menşei)
Elbise Uzunluğu Kat-Uzunluk
Öğe Türü Balo Elbiseleri
Moda Elemanı basit
Neden Balo
Yaka Bir tanem
Tren Süpürme Treni
Dahili Sütyen Evet
Bel kısmı Doğal Faktörler
Siluet Trompet / Deniz Kızı
Kol Stili Spagetti Kayışı
Kumaş Türü SATEN
Marka Adı FADISTEE

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız