ORVİBO MixPad Mini-zigbee wifi zigbee akıllı ağ geçidi Wirelss

₺7 464.32

Etiketler: 4 vey anahtarı, 2018 orvibo akıllı kilit, 3m ped karışımı, livovo zigbee'yi değiştir, zigbee ruya'yı değiştir, elektrik soketi orvibo, soket xiaomei akıllı ev, gri anahtarı zigbee, ezviz cam orvibo, orvibo sensörü

Stoklarımızda

  • Sku: w19598

Arkadaşlar, hoş geldiniz, Eğer ürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa ya da eğer büyük miktarlarda sipariş etmek isterseniz, bana ulaşabilirsiniz ve en iyi fiyat e-Posta: [email protected] WhatsApp: +8613874020809 Ürün Açıklaması ORVİBO MixPad Mini Süper Akıllı Panel - Süper Bir Panel, ful Smart Ürün model V30X vereceğim

Ürün rengi

Siyah, Beyaz

Görüntülemek

4 inç, 480*480 P çözünürlük

Giriş gerilimi

230V ~, 50 / 60Hz, 2A

Çalışma Ortamı

-15 ~ 50 ℃, nem ≤85 % RH

İletişim protokolü

Wi-Fi / Bluetooth / Zigbee

Işık sensörü

ekran parlaklığı ortam ışığına uyum sağlar

Kalite Belgelendirme CE Şifreleme

AES-128bit dinamik şifreleme

Marka ORVIBO

MixPad Mini

MixPad Mini süper akıllı, yenilikçi bir Bilgisayar ekranı, Bluetooth ve WiFi dokunma, ses ve UYGULAMASI ve üç iletişim yöntemleri üç etkileşim yöntemlerini birleştiren geçin.Bu tür aydınlatma, klima ve perdeler gibi ekipman intelligentization entegre akıllı anahtar yeni bir nesil.

Detaylar Resimler Ürün Kullanımı

MixPad Mini Hepsi Bir Arada Panel

Tam ekran, Ses, APP, Ekran kontrolü / dahili WiFi, Zigbee ve Mavi Örgü Ağ Geçidi | 4 inç tam ekran

Şirket 2011 yılından bu yana ÇOK sektörün deneyimli ve öncü Olarak Giriş, ORVİBO Ar-Ge, teknoloji, inovasyon odaklı, akıllı ev cihazları ve completesystems, ev otomasyon, enerji tasarrufu, aydınlatma kontrol homesecurity, havalandırma ve ısıtma, perde & güneşlik kontrol, ev aletleri kontrolü, vb dahil olmak üzere imalat..

ORVİBO keepsd, hayatı daha iyi hale getiren basit, akıllı ve keyifli ürünler yaratmak için ileri teknolojiyi kullanıyor.Modern toplumda akıllı ev teknolojisinin gerçek anlamı budur.Nesiller boyu daha akıllı bir yaşam ortamına adım atalım .

"Her zamankinden daha basit ve daha akıllı. "Avantajlarımız 1. ORVİBO daire, villa ve otel için komple ev otomasyon çözümleri sunarak tüm dünyada birçok projenin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

2. ORVİBO, dünya çapındaki OEM / ODM müşterileri için profesyonel ve verimli hizmet sunmaktadır.

DIY Malzemeleri ELEKTRİK
Kaynak CN (Menşei)
Sertifika ce, Hiçbiri

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız