Jiayigong Uzun Kollu Şifon Gelinlik Artı Boyutu Beyaz Fildişi Derin V Yaka Aplike Plaj Gelinlikler Vestido De Novia

₺2 609.25 ₺1 304.63

Etiketler: beyaz önlük masalı, gelinlik kol snioute, zarif fildişi bale, ışıltı dantel gelinlik ekle, tanımlanmamış pantolon, zarif beyaz yastık, tanımsız cosplay, gelinlik erkekler gelecek, tanımlanmamış küpe seti, barbie beyaz önlük

Stoklarımızda

  • Sku: w11460

1. Dürüst bir satıcı olarak, elbisenin gösterilen orijinal resimle %90-99% aynı olacağını garanti ediyoruz .İsterseniz & nb sp; 100 % tam olarak aynı, lütfen forgive.No dünyada tam olarak aynı iki saçak var.Garanti edemeyiz, bu yüzden hala %100 benzer ısrar ederseniz lütfen sipariş vermeyin.Undertstanding için teşekkür ederiz.

2. Elbiseler gibi&n bsp olarak herhangi bir yardımcıları yoktur;peçe, eldiven, içeride çok etek ve.Teklif sadece elbise içindir!Accessaries istiyorsanız, lütfen bize ulaşın!

3. Özelleştirilmiş Boyut( Artı Boyutu Dahil) / Renk 30,00 ABD Doları ekstra ücrete ihtiyaç duyar.

4. Sipariş 24 saati aştıktan sonra Boyut/Renk/Özel İstekte herhangi bir değişiklik kabul edilemez.

5. Siparişi iptal etmek isterseniz: Siparişi verdikten sonra 24 saat içinde tam geri ödeme kabul ediyoruz; siparişi 24 saatten fazla verdikten sonra sadece %50 kısmi geri ödeme yapılır (%50, malzememizin maliyetidir).

6. Biz Söz Nakliye Elbise içinde 10-15 gün(değil büyük sipariş), genellikle Aliexress tarafından sevk standart nakliye yolu ve bu ücretsiz.

Teslim Süresi: Uzak ülkelere değil, ana destinasyonlara 15-30 iş günü.

Acil ihtiyacınız varsa, hızlı kargo ile gemi için lütfen bize ulaşın (DHL,Fedex gibi...ama bu ihtiyaç ekstra ücret ödemek.aksi takdirde, post air mail ile nakliye konusunda ısrar edeceğiz.

Sizin memnuniyetiniz bizim için en önemlisidir.

Paketiniz geldiğinde, elbisenin veya giysinin belirttiğiniz standart ölçülerde veya özel ölçülerde yapıldığından emin olmanızı ve kontrol etmenizi öneririz.Etiketleri çıkarmadan, değiştirmeden veya elbiseyi yıkamadan elbisenizi veya giysilerinizi mümkün olan en kısa sürede deneyin.Elbiseleri, giysileri veya aksesuarları iade ediyor veya değiştiriyorsanız, lütfen orijinal hallerinde olduklarından emin olun - giyilmemiş, yıkanmamış, değiştirilmemiş, hasarsız, temiz, tüy bırakmayan ve saçsız ve etiketleri sağlam ve ekli.

Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini kurtarmak için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Alıcı, malları iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Sevgili, özel tarafından dikiş elle Hepsini yaptı desses-ve taşıma için uzun zamana ihtiyacım var, belki biraz pul/boncuk/kristal/tüy/çiçek düşmek, kalite sorunları ait değil, bunu anlamak için nazik lütfen, sizin için en iyi yapacağız, çok, çok teşekkür ederim sincerly umut ediyoruz!

1.Boyutlandırma veya Sığdırma Sorunları

Tüm elbiselerimiz elle dikilmiş ve müşteriye özel olduğundan, bitmiş elbise belirtilen ölçümlerde yaklaşık 1 inç değişebilir.

Elbisenizin size mükemmel bir şekilde uymasını sağlamak için terzilerimiz, küçük boyut değişikliklerinin kolayca yapılmasına izin vermek için tüm elbiselerimizi dikişlerde ek kumaşla oluşturdular.Ürünlerin size uygun olmadığını fark ederseniz ve sorularınız varsa doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

2.Renk Uyuşmazlığı

Renk farklılıkları, monitördeki renk yansıması, aydınlatma, arka plan vb.Gibi diğer bazı nedenlerden kaynaklanabilir.Ancak, alınan öğenin yanlış renkte olduğunu düşünüyorsanız, iade veya geri ödeme mümkün olup olmadığını görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

3. İade Süreci

Siparişinizi aldıktan sonra 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.İade nedenini belgeleyen bir açıklama ve fotoğraflar ekleyin.İadeler önceden onay alınmadan kabul edilmeyecektir.

İsteğinizi onayladıktan sonra, lütfen öğeyi 5 gün içinde gönderin.

Geri ödeme doğrudan www.damatevi.com.tr tarafından size iade edilecektir, aşağıdaki bağlantı tanıtacak:

Tren Hiçbiri
Görüntü Türü Gerçek Görüntüler
Kalite yüksek
Bel kısmı Doğal Faktörler
Arka Tasarım Sırtı Açık
Marka Adı Jiayigong
Boyut Custom Made
Aksesuar No
Nakliye Aliexpress standart nakliye veya istek olarak
Moda Elemanı Sırtı Açık
Model Numarası 32970408289
Adedi 1 Parça
Kol Stili Düzenli
Kaynak CN (Menşei), (Anakara)Çin
Dahili Sütyen Evet
Neden düğün
Gerçek Görüntüler Evet
Renk Ismarlama
Siluet Plaj
Gelinlik Kumaşı Şifon
Öğe Türü gelinlik
Elbise Uzunluğu Kat-Uzunluk
Dekorasyon Payetli, Aplikler, Boncuk
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Yaka V Yaka
Hamile Kadınlar için No

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız